Ucuzsa link at alayım ben deDini olarak günah sayılır mı acaba bilen araştıran var mı mesala (örnek) ben pumadan bir şey almak istiyorum fakat puma kalkıp israile destek veriyor
gönlüm rahat bir şekilde burger kıngden menülerimi yiyorum teşekkürler yaptıgım şeyin dogru oldugunu hissettirdiginiz içinKonu eski ama yukarıdaki arkadaş sağolsun bir site paylaşmış Allah razı olsun kendisinden. Dinimizde niyet kavramı önemlidir ayrıca bir seyi öğrendikten sonra artık o şeye dikkat etmek önemlidir ameller niyetlere göredir bu açıdan belki günaha girmezsin ama orada Müslüman kanı akarken zorda kalmadıkça hala onların ürünlerini tüketmen senin kendi samimiyetini sorgulamana yol açar. Açıkçası benim şahsım fikrim hala daha bile bile bu ürünleri zorda kalmadıkça alan ve kendine Müslüman diyen insan samimiyetsizdir belkide müşriktir bunu gayet net ifade ediyoruz çok şükür. Ama sıkıntılı bir durum olur örneğin bir bilgisayar almak zorundasındır dünyadaki bilgisayarlarda en çok kullanılan 2 işlemci her yerde satılır sende onu alırsın. Ya da ilaç lazımdır bayerden almak zorundasındır. Bu ornekleri çoğaltabiliriz ama sen sırf boğazın uğruna gidip başka alternatifin olduğu halde burger king adlı şirketten yemek yersen kendini bir sorgula.
Ne yersen ye banane korkun ve utanman yoksa bir şey diyemem senin kişisel tercihin dünyada milyonlarca insan farkındalık için eylem yapıyor İsrail'i ve markalarını lanetliyor ortadoğunun yeni yetişmiş solcusunun gönlü rahat etse ne yazar. Senin bir yaptırım gücün yok zaten. Ama ne bileyim Harvard Oxford da falan okuyup İsrail'e lanet eylemlerine katılan avrupalı gençlerin sağduyusunu görünce siz pek umrumuzda olmuyorsunuz. Kör ideolojinde sıkışıp kalmışsın. Profil resmin zaten senin içinde bulunduğun kör dünya görüşünü yansıtıyor.gönlüm rahat bir şekilde burger kıngden menülerimi yiyorum teşekkürler yaptıgım şeyin dogru oldugunu hissettirdiginiz için