Arama sonuçları: *

1. tcan20

THH başvurumda adres sıkıntısı

Merhaba dostlar, THH'ye başvuracağım fakat şöyle bir sorun var ben elazığdayım yani orda yaşıyorum fakat henüz ikemetgahı aldırmadım. THH sitesinde de adresi ikemetgahdan alıyor. Yani bana diyor ki ya denizlideki THH heyetini seç ya da şikayet etmiş olduğum firmanın adresi istanbul diye orayı...
  2. tcan20

İşte Bu Zamanlar Çok Değerli Ve Güzeldi Be

swat 4 olma ihtimali ?
  3. tcan20

Tüketici hakem heyetine bu konuda başvuru yapılır mı ?

Merhaba, a101 ekstradan 3 adet ev eşyası satın aldım. Tiamob ürünlerinin maksimum teslimat süresi 30 gün dediler tamam dedim sorun yok. 45 güne yaklaştı 2 kez şikayet ilettim 1 kez şikayetvar. com a yazdım herhangi bir değişiklik yok a101'in umrunda değil yani. Bu süreçte hem mağdur oldum hem de...
  4. tcan20

Bedelli Askerlik İptali

Merhabalar, 2022 yılının 2. döneminde yani 80.000 TL olduğu zaman bedelli askerliğimi yatırdım. Askerlik yerleri falan açıklandı. Temmuzda gideceğim. Ancak şuan iptal etme şansım var mı ? Yani bedelli askerlikten vazgeçip para iadesi almak istesem böyle bir şey mümkün mü ?
  5. tcan20

Arkadaşla ne yapılır?

Maskeli beşler serisini izleyin.
  6. tcan20

Bedelli Askerlik İptali

Merhabalar, 2022 yılında 80.000 TL iken bedelli başvurusu yaptım ve ödedim. Dönem için de Temmuz 2023 yılını seçtim. Şuanda askerlik yerleri vs. belli oldu fakat örneğin haftaya kendi isteğim ile bedelli başvurumu iptal edip ücreti geri alabilir miyim ? tabi oldukları celp ve sevk döneminde...
  7. tcan20

Gaming.gen.tr'ye Dikkat 2. İstanbul Bilişim Vakası Olabilir!

Yani diğer yorumlara katılıyorum hocam zaten 28-29 ekim diyorsun 29 ekim resmi tatil 30 ekimde tatil zaten bu 3 gün sen kafadan kaybetmiş oluyorsun. Genelde sipariş verildiği gün işleme koyulmuyor 1 gün sonrasından başlıyorlar. Şöyle düşün 1 ocak 23:58'de ben sipariş verdim bu adamlar o 2...
  8. tcan20

MSB'den gelen mesaj (bedelli bilgisi olan gelsin)

Valla hocam gidecek gibiyim kasımda 6 ay askersiniz diyince insan geriliyor :D sağolun yardımlarınız için
  9. tcan20

Valla bilmiyorum ziraat onlinedan TC yazdım ödedim gün içerisinde, e devlete de geçmiş bedelli paranızı ödediniz sınıflandırma bekleniyor diyor ama bu mesaj neden geldi anlamadım hiç 1663072297 Sorun olsa TC yazınca ödeme çıkmazdı vs. dediler de olmadı yarın bi şubeye gideyim
  10. tcan20

Merhabalar, 23.08.2022 tarihinde bedelli askerlik işlemlerimi yaptım ve sadece parayı ödemedim MSB sayfasında başvuru tarihinden itibaren 2 ay içinde ödenmesi gerektiği yazdığı için erken başvuru yaptım nasıl olsa öderim diye biraz önce telefonuma bir mesaj geldi ''AĞUSTOS AYI ERTELEMENİZ...
Top Bottom