Merhaba,
28 ve 29 Ekim 2022 tarihinde
www.gaming.gen.tr adlı web sitesinden "MESUT CEVIK-MC5" isimli
hazır sistemden 2 adet sipariş verdim.
Pazartesi günü firmaya canlı destek üzerinden kargo çıkışının ne zaman yapılacağını sordum
yoğunluktan dolayı hazır sistemlerin kargolanması 3 iş gününe kadar uzayabiliyormuş
bu bilgiye sipariş vermeden önce erişebileceği için herhangi bir şey demedim teşekkür ettim.
1 Kasım tarihinde yani 2. iş gününde kargonun bugün veya yarın verilip verilmeyeceğini
sorduğumda en erken 3 kasımda kargoya verileceği bildirildi, oysa maksimum kargoya verilme
süresini 3 iş günü olarak defalarca belirtmişlerdi.
Daha ilginç yanı ise beni kandırmaya çalıştıklarında ortaya çıktı, 2 kasım tarihinde
tekrar canlı desteğe bağlanıp bugün taahhüt edilen kargoya verilme süresinin
son günü olduğunu belirtip kargoya verilmeyeceği takdirde yaşadığım durumu
diğer insanlara anlatacağımı ve en azından böyle bir sorun yaşayacaklarını bilmeleri
gerektiğini söyledim. Canlı destek personeli yarım saat beklettikten sonra
siparişin kesinlikle bugün kargoya verileceğini söyledi.
İçim rahatladı, ancak saat 17:30 civarında sipariş hala paketlendi aşamasında gözüküyordu
ve tekrar canlı desteğe bağlanıp kargoya verilip verilmediğini sordum, bu sefer aldığım
yanıt ise şu şekilde oldu "kargoya iletildi ancak irsaliyeniz yarın kesilebilir"
ben de "madem kargoya verildi kargo çıkış tarihi olarak bugün gözükecek sistemde değil mi?" diye sordum ve aldığım yanıt "hayır yarın barkod oluşturulacak" oldu
Kısacası firma nabıza göre şerbet verip 3 iş gününü geçirerek 28 Ekimde siparişini verdiğim
sistemi bırakın bana ulaştırmayı hala kargoya dahi vermedi...
Sipariş verirken çok dikkatli olun 2. İstanbul Bilişim durumu yaşanabilir.
Yalan söyleyen canlı destek personeli aklımı daha da karıştırdı açıkcası.
Vakti olmayanlar için özet geçmek istiyorum:
Firma maksimum 3 iş gününde siparişiniz kargoya verilir şeklinde bir söylemde bulunuyor ve 3 iş günü geçmesine rağmen siparişimi kargoya vermiyor ve kargoya verildi şeklinde yalan söylüyor.