Arama sonuçları: *

1. tywin

Yarın yoklama alınır mı?

şu zamana kadar son hafta yok yazılmadım lise boyunca
  2. tywin

Taşıma ruhsatını 6 aydan fazla süre geçmesine rağmen yenilemeyi unuttum

tarihi geçti ise yeniletmen gerek el koyma durumu ve ceza olabilir çunku suanda yetkin yok
  3. tywin

2022 de çaldırılmış ZULA hesabı geri alınır mı ?

kesinlikle vemiyorlar bende kendi hesabımı kurtarcaktım mail adresi ölüydü hesap benim üstümdeyken bile maili değişmediler
  4. tywin

Son hafta arama yapılır mı?

okullarda arama kadar saçma bir şey yok yaptıklarında da adam akıllı yapmıyorlar 3 senedir 1 kere arama yapılmadı sınıfa ama sınıfın yarısı sigara içiyor 3-4 kişi en az 5 defa sigaradan yakalandı ve tutanak yedi ama hiç arama yapılmıyor derste bile birbirlerine alıp veriyorlar 1736614879 yan...
  5. tywin

Istanbulkart vizeleme

içine para yukleyip para yukkleme otomatlarında vizeleyebilirsin
  6. tywin

Babam almanyada dogdu vatandaslik alabilir miyim?

babanın orda dogduguna dair belge bulunması gerekiyor ilk baban alıcak sonra sana verilecek diye biliyorum ben biz öyle yapıyoruz suanda
  7. tywin

Nasıl polis olabilir

msüye asker olmak istersen girersin pmyo jamyo için girmene gerek yok
  8. tywin

Eskiden gordugum videoyu bulamıyorum

up up up
  9. tywin

Çoğu liseli öğrenci neden sınavlara son gün çalışıyor

bazı çok kral hocalar var ortaokuldaki hocamı bile hatırlıyorum adam çok kral biriydi sinav anında sınavın cevabını söyluyordu şimdi soruları söyleyen hoca var 1736361557 ögranciler olarak ogretmen dedgısıklıgı talep edin olmassa cimere yaz kesin sonuç alırsın
  10. tywin

bence ben hocalardan yana şanslıyım birazda o kadar iyi alıyorum
  11. tywin

hocam sansınızı cimer ile deneyin bizim arkadas okul robot takımına sponsor bulmak için cimere yazmıştı o bile okula geldi
  12. tywin

Scooter ile kurye olunur mu?

benim bildiğim kadarıyla çogu firma kabul etmiyor trendyol migros yemeksepeti vs. ama bazı kü.ük işletmelere yapabilirsin
  13. tywin

hocam bence ilk hocanla olmassa müdür veya yardımcı ile o da olmassa sikayette bulunmanı öneririm
  14. tywin

hocam yani eger dersine katılıyorsunuz ve bir sorun çıkarmadıysanız öyle bir not girmeye hakkı yok hocanın
  15. tywin

hocam o sözlüleri vermemesi lazım cimrilik değil bu bence hocaya buyuk bir saygısızlık fln mı yaptınız
  16. tywin

bende tam tersi son gun fizik kimya matematik çalışıp 100 98 99 90 aldım hep en dusuk bu 3 nottan biri 88 digerleri full yuksek suan ama sözel derslerde olmuyor 1736350680 bizim ilişki suan çok güzel fizik 98
  17. tywin

Aranızda Hava MYO hakkında bilgisi olan var mı?

rica ederim reis insallah gönlunce olur olurda denersen anılarını sonuçlarını dinlemek isterim
  18. tywin

ben tekrardan sana dene derim ilerde içinde kalmasın yapabilirsin hho veya kho hazırlık ve 4 sene okuyup mezun olabilirsin 1736194583 eger ilk senen ise sınava girdigin 1 sene hakkın kaldı harp okulları için myo için 2
  19. tywin

keske deneseydin içinde kalacagına 1 sene hakkın yanmış oldu ama önerim biraz daha çalışıp ho na girmeye çalış saglıgında problem yoksa
  20. tywin

ORTALAMA BİR KANAL TEDAVİSİ NE KADAR TUTAR ?

hocam size önerim üniversite hastanelerine gitmeniz ama onlar ilk muayne isteyebilir sizden işlem için
Top Bottom