Neler Yeni

Çoğu liseli öğrenci neden sınavlara son gün çalışıyor

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Burak
Eski hocam matematikten 35 35 aldım ve 70 70 vermişti..
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemiyor hocam thanos gibi bir varlık
bazı çok kral hocalar var ortaokuldaki hocamı bile hatırlıyorum adam çok kral biriydi sinav anında sınavın cevabını söyluyordu şimdi soruları söyleyen hoca var

Eski hocam matematikten 35 35 aldım ve 70 70 vermişti..

İşlemiyor hocam thanos gibi bir varlık
ögranciler olarak ogretmen dedgısıklıgı talep edin olmassa cimere yaz kesin sonuç alırsın

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Fettah Özalp
bazı çok kral hocalar var ortaokuldaki hocamı bile hatırlıyorum adam çok kral biriydi sinav anında sınavın cevabını söyluyordu şimdi soruları söyleyen hoca var

ögranciler olarak ogretmen dedgısıklıgı talep edin olmassa cimere yaz kesin sonuç alırsın
Öğretmen değişikliği yapmayı planlıyoruz, kizlar imza toplama tarzı bir şey diyordu ama bilmiyorum

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
Göktuğ Demircan
sınavlar ezber çünkü

son gelen yasa gereği açık uçlu soruyorlar e açık uçlu soru da kelimenin tam anlamıyla okuduğunu anlama

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,212
İsim
Ömür
9-10 takma zaten ama 11-12 sayısal seçiceksen en azından 1saat hocanın çözdüğü soruların üstünden geç

MufasaBoss

80+ Bronze
Bende dahil birçok arkadaşım bunu yapıyor, hep o hafta telaş acele ile geçiyor ama hırpalanmadan bir şekilde kurtuluyorsun. 9 a kadar böyleydi bende ama 10. sınıf için artık öyle olmayacağını bu dönem anladım. bu dönem 1 zayıf ile geçiyoruz ama 2. dönem düzeltiriz takmayalım :D siz nasıl çalışıyorsunuz, bu dönem sizin için nasıl geçti?
Yumurta Arkaya Dayanınca Lafı Gibi Bende De Öyle

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Fettah Özalp
9-10 takma zaten ama 11-12 sayısal seçiceksen en azından 1saat hocanın çözdüğü soruların üstünden geç
Yumurta Arkaya Dayanınca Lafı Gibi Bende De Öyle
1 dersten kalıyorum sanıyordum iki oldu, 3 olması an meselesi. Aileme ne diyeceğimi bilemiyorum çok kızarlar

Eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum bana çok ağır gelir sayısal.

MufasaBoss

80+ Bronze
1 dersten kalıyorum sanıyordum iki oldu, 3 olması an meselesi. Aileme ne diyeceğimi bilemiyorum çok kızarlar

Eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum bana çok ağır gelir sayısal.
Biyolojiden 9 Aldım Kimse Bişe Demedi Umrumda Da Değil Sende Salla Geç Sansarjım

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,045
İsim
göksel yurtcan
Bende dahil birçok arkadaşım bunu yapıyor, hep o hafta telaş acele ile geçiyor ama hırpalanmadan bir şekilde kurtuluyorsun. 9 a kadar böyleydi bende ama 10. sınıf için artık öyle olmayacağını bu dönem anladım. bu dönem 1 zayıf ile geçiyoruz ama 2. dönem düzeltiriz takmayalım :D siz nasıl çalışıyorsunuz, bu dönem sizin için nasıl geçti?
malım

MufasaBoss

80+ Bronze
Biyoloji hocası geçirdi de matematik fizik kaldı 40 da
Knk Senin Hocada İnsaf Yokmuş Ben Sınava Girmedim Ama 50 Verdi Benim Lise Hocaları Çok İyiydi Knk Meslek Sınavındayız Ben Boş Kağıt Verdim Hoca Beni Ve Kağıdı Aldı Öğretmenler Odasına İndik Başladı Kağıdımı Doldurmaya Hocam Neden Buraya İndik Dedim Sen Arkadaşlarının Karşısında Rencide Olma Diye Dedi Duygulandım Herkesin Vardır Zengin Olunca Şunu Yapcam Fln Filan Bende O Hocamı Bulup Maddi Destek De Bulunurum Serdar Turhandı İsmi

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
651
İsim
Fettah Özalp
Knk Senin Hocada İnsaf Yokmuş Ben Sınava Girmedim Ama 50 Verdi Benim Lise Hocaları Çok İyiydi Knk Meslek Sınavındayız Ben Boş Kağıt Verdim Hoca Beni Ve Kağıdı Aldı Öğretmenler Odasına İndik Başladı Kağıdımı Doldurmaya Hocam Neden Buraya İndik Dedim Sen Arkadaşlarının Karşısında Rencide Olma Diye Dedi Duygulandım Herkesin Vardır Zengin Olunca Şunu Yapcam Fln Filan Bende O Hocamı Bulup Maddi Destek De Bulunurum Serdar Turhandı İsmi
Vay be benimde öyle hocalarım vardı okul değişmek zorunda kaldım şuan çok pişmanım takdir teşekkür ile geçerken şuan 2 derten kalmak koydu aileme ne diycem bilemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Hamka
her yerde bu böyledir sadece Türkiye'de değil tabi geleceğine önem veren ve eğitim sistemi düzenli olan bir ülkede bunlar olmaz
bizde zamanında böyleydik hatta sınava 10 DAKİKA kala konulara yeni bakdigimı hatırlarım eğlenceliydi

torpil bu adam kayırma gibi sistemin çöktüğünün kanıtı anadolu liselerinde böyle şeyler olmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,563
Üyeler
165,198
Son üye
Mlh_Maestro
Top Bottom