Neler Yeni

Çoğu liseli öğrenci neden sınavlara son gün çalışıyor

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Burak
Eski hocam matematikten 35 35 aldım ve 70 70 vermişti..
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemiyor hocam thanos gibi bir varlık
bazı çok kral hocalar var ortaokuldaki hocamı bile hatırlıyorum adam çok kral biriydi sinav anında sınavın cevabını söyluyordu şimdi soruları söyleyen hoca var

Eski hocam matematikten 35 35 aldım ve 70 70 vermişti..

İşlemiyor hocam thanos gibi bir varlık
ögranciler olarak ogretmen dedgısıklıgı talep edin olmassa cimere yaz kesin sonuç alırsın

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
bazı çok kral hocalar var ortaokuldaki hocamı bile hatırlıyorum adam çok kral biriydi sinav anında sınavın cevabını söyluyordu şimdi soruları söyleyen hoca var

ögranciler olarak ogretmen dedgısıklıgı talep edin olmassa cimere yaz kesin sonuç alırsın
Öğretmen değişikliği yapmayı planlıyoruz, kizlar imza toplama tarzı bir şey diyordu ama bilmiyorum

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Göktuğ Demircan
sınavlar ezber çünkü

son gelen yasa gereği açık uçlu soruyorlar e açık uçlu soru da kelimenin tam anlamıyla okuduğunu anlama

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,210
İsim
Ömür
9-10 takma zaten ama 11-12 sayısal seçiceksen en azından 1saat hocanın çözdüğü soruların üstünden geç

Bende dahil birçok arkadaşım bunu yapıyor, hep o hafta telaş acele ile geçiyor ama hırpalanmadan bir şekilde kurtuluyorsun. 9 a kadar böyleydi bende ama 10. sınıf için artık öyle olmayacağını bu dönem anladım. bu dönem 1 zayıf ile geçiyoruz ama 2. dönem düzeltiriz takmayalım :D siz nasıl çalışıyorsunuz, bu dönem sizin için nasıl geçti?
Yumurta Arkaya Dayanınca Lafı Gibi Bende De Öyle

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
645
İsim
Fettah Özalp
9-10 takma zaten ama 11-12 sayısal seçiceksen en azından 1saat hocanın çözdüğü soruların üstünden geç
Yumurta Arkaya Dayanınca Lafı Gibi Bende De Öyle
1 dersten kalıyorum sanıyordum iki oldu, 3 olması an meselesi. Aileme ne diyeceğimi bilemiyorum çok kızarlar

Eşit ağırlık seçmeyi düşünüyorum bana çok ağır gelir sayısal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,390
Üyeler
164,832
Son üye
T4mer
Top Bottom