We_need_meet
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 535
Üniversitede bile öyle yapanlar var.
Biz kaşınıyoruz. Ne diyebilirim.
6 sınavdan bi buna çalışıyorum ben de, diğerlerine önceki gün bi göz gezdirip girdim direkt.erken başlamışsın , ben yolda çalışıyorum vize finallere![]()
Hocam maşallah iyi almışsınızbende tam tersi son gun fizik kimya matematik çalışıp 100 98 99 90 aldım hep en dusuk bu 3 nottan biri 88 digerleri full yuksek suan ama sözel derslerde olmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bizim ilişki suan çok güzel fizik 98
Yarın fizikle matematik var daha burda geziyorum işte..Üniversitede bile öyle yapanlar var.Biz kaşınıyoruz. Ne diyebilirim.
Bizim hoca matematikten ilk notum 60 55 olmasına rağmen 20 30 vermişti sözlü konusunda çok cimri bu okulValla son gün çalışıp en az 60 alıyorum sozlulerde geçiyorum ve teşekkür alıyorum derslerdie dinlemiyorum
hocam o sözlüleri vermemesi lazım cimrilik değil bu bence hocaya buyuk bir saygısızlık fln mı yaptınızHocam maşallah iyi almışsınız
Yarın fizikle matematik var daha burda geziyorum işte..
Bizim hoca matematikten ilk notum 60 55 olmasına rağmen 20 30 vermişti sözlü konusunda çok cimri bu okul
Yeni öğrenciydim, daha tanımadık bile. Müdür yardımcısı önceden uyardı o sınıfa gitme diye haklıymış. Kızlara en az 80 erkeklerin hepsi 30 40 sözlü gözümle gördüm.hocam o sözlüleri vermemesi lazım cimrilik değil bu bence hocaya buyuk bir saygısızlık fln mı yaptınız
hocam yani eger dersine katılıyorsunuz ve bir sorun çıkarmadıysanız öyle bir not girmeye hakkı yok hocanınYeni öğrenciydim, daha tanımadık bile. Müdür yardımcısı önceden uyardı o sınıfa gitme diye haklıymış. Kızlara en az 80 erkeklerin hepsi 30 40 sözlü gözümle gördüm.
Hakkı zaten yok, tipini görseniz o şeyi demeyim ama eşc"nsel birisi gibi zaten.hocam yani eger dersine katılıyorsunuz ve bir sorun çıkarmadıysanız öyle bir not girmeye hakkı yok hocanın
hocam bence ilk hocanla olmassa müdür veya yardımcı ile o da olmassa sikayette bulunmanı öneririmHakkı zaten yok, tipini görseniz o şeyi demeyim ama eşc"nsel birisi gibi zaten.
Nereye ederseniz eder bana işlemez dedi geçen hafta, zaten ediyoruz. Çok farklı bir insan gerçekten yalan söylemiyorum canımı çok yaktı bu hoca.hocam bence ilk hocanla olmassa müdür veya yardımcı ile o da olmassa sikayette bulunmanı öneririm
hocam sansınızı cimer ile deneyin bizim arkadas okul robot takımına sponsor bulmak için cimere yazmıştı o bile okula geldiNereye ederseniz eder bana işlemez dedi geçen hafta, zaten ediyoruz. Çok farklı bir insan gerçekten yalan söylemiyorum canımı çok yaktı bu hoca.
Eski hocam matematikten 35 35 aldım ve 70 70 vermişti..bence ben hocalardan yana şanslıyım birazda o kadar iyi alıyorum
İşlemiyor hocam thanos gibi bir varlıkhocam sansınızı cimer ile deneyin bizim arkadas okul robot takımına sponsor bulmak için cimere yazmıştı o bile okula geldi