Neler Yeni

Istanbulkart vizeleme

Basrii

80+ Bronze
Arkadaşlar üniversite için öğrenci kartım var. 2 gün önce abonman yükledim 282 liraya. Öğrenci kartını vizelemem gerekiyormuş ama uygulamada kartıma girdiğimde herhangi bir uyarı çıkmıyor. Pazartesi okula gidicem bana sıkıntı yaratır mı bilgisi olan varmı

tywin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Burak
Arkadaşlar üniversite için öğrenci kartım var. 2 gün önce abonman yükledim 282 liraya. Öğrenci kartını vizelemem gerekiyormuş ama uygulamada kartıma girdiğimde herhangi bir uyarı çıkmıyor. Pazartesi okula gidicem bana sıkıntı yaratır mı bilgisi olan varmı
içine para yukleyip para yukkleme otomatlarında vizeleyebilirsin

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Tuğra
Sıkıntı yaratır mı bilmiyorum ama biz haftalık 250 yukluuoz dolmuş çok pahalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
...
153'ü arayın. Vizeleme işlemi yapmak istediğinizi söyleyin. Ondan sonra Metro/Metrobüs/Tramvay da ki sarı para yükleme makinalarına gidin. Orada vizeleme yapılıyor.
153 sizi de arayabilir. Otomatik mesaj ile vizeleme yapmak hakkında bir şeyler söyler. Aramazsa dediğim gibi yapın.

Basrii

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
153'ü arayın. Vizeleme işlemi yapmak istediğinizi söyleyin. Ondan sonra Metro/Metrobüs/Tramvay da ki sarı para yükleme makinalarına gidin. Orada vizeleme yapılıyor.
153 sizi de arayabilir. Otomatik mesaj ile vizeleme yapmak hakkında bir şeyler söyler. Aramazsa dediğim gibi yapın.
153 hattını aradım. Kartımı 4 ay önce aldığım için vizeleme işlemine ihtiyaç yokmuş.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
bakiye yükleme otomatlarından vizen bittiği zaman küçük bir meblağ karşılığında vizeni yapabiliyorsun hocam.

Top Bottom