Arama sonuçları: *

1. Z

SPAM HATASINDAN NASIL KURTULURUM

yok bunu yapmak istiyorum 1731007257 evette ne oldu ondan sordum sonucta yok saymakla problem çözülmez ötelenir.
  2. Z

mehmet yılmaz ve b1 l0 beyefendilere 1731006990 sitenin altında yardımın oraya bize ulaşın dite ticket yeri yapmışlar ama okadar fark edilemezki minnacık orayada yazdım bakalım 1731007062 maalesef çözüm olmadı
  3. Z

adminleride anlamıyorum maadem böyle bir işe gönüllü oldun neden ilgilenmiyorsun
  4. Z

Beyler çok büyük bir hata yaptım

neyse en azından itiraf etmiş oldun onunda gonlü varsa devam ke
  5. Z

aaaa ne olduki 1730996845 hocam bundan dolayı değilmiş hala aynı problemle karşılaşıyorum
  6. Z

ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR FAKAT PAYLAŞAMIYORUM ADMIN BEY AKTİF OLMASINA RAĞMEN CEVAP VEREMEDİ FAKAT BENİM LAPTOP İYİCE GİRİK SIRANIN GELMESİ NEKADAR SURER BİLEMİYORUM BURADA GÜRDÜĞÜNÜZ SPAM HATASI NEDİR SİZCE NE YAPMAM GEREKİR
  7. Z

Bu sistem alınır mı? ?

Bunu yaparken ne düşünüyolardı çok merak ediyom jsjfsjgjsjfjsgjdjfjsja
  8. Z

Kilolu mu görünüyorum?

Kanka ozaman ege fitnes antremanlarını yap işe yarıyor. Ben yaptım
  9. Z

Kilolu mu görünüyorum?

Kanka kilolu değilsin ama bence fitnesa gidip ağırlık antremanı yaparsan çok iyi görünürsün çünkü memen hafiften dışarı çıkmış.
  10. Z

CS:GO'da kutu açmak haram mı?

Kuranın dediklerine bakmak lazım bilmiyorum
  11. Z

CS:GO'da kutu açmak haram mı?

Kanka alın teri değmemiş her para haram. Emek ederek kazanmadığın her para haram buda kumar oynama ile eşdeğer
  12. Z

Siberian welnes vs arm hammer advance white hangisini alayım

Arkadaşlar sea arm hammer advience white ile siberrian welnes kömürlü dişmacunu arasında kaldım aynı mitar aynı fiyat( 30 tl ) kullanlar yada başka önerisi olan varsa yazabilirmi teşekürler
  13. Z

rüyamın tabiri icin googlede nasıl aratmam gerekiyor bakarmısınız

Rüya tabirleri varya bu rüyayı nasıl aratayım diye yazdım herkes kendi yorumunu yaptı
  14. Z

Asddsa kötü haber de biraz ağırmış asdsaa 1636188087 Teşekürlet
  15. Z

Arkadaslar merhaba rüyamı nasıl aratacağım bilmiyorum sizce nasıl arayatım rüya kısaca şöyle Metrodaydım. sevdiğim kızı gördüm yanına gitmeye çalışıyorum metrodurdu kız kalktı ve metrodan çıktı. başka bir erkeğin koluna girmiş arkasındada siyah saçlı bir kız var. bende peşinden koştum üstunde...
  16. Z

Gece konsolosluklar kapalımı

Teşekürler 1635828540 Teşekürler bende aradımda bulamadım
  17. Z

Asdsaa yok hocam youtuberlik peşinde değilim sağ duyum da yerinde
  18. Z

Yok bee
  19. Z

Arkadaşlar sea aklıma bir şey geldi internette araştırmaya çalıştım ama çıkmadı. Mesela rusyanın türkiyedeki konsolosluğu gece kapatılıyormu yada içeride gelen biri olur diye birileri olurmu yada konsoloslukların açılış kapanış saatlerine kinler kararveriyor bilen yazarsa güzel olur teşeküreler
  20. Z

İnstangramda önecıkarılanlar yüklenmiyor

Teşekürler 1635664421 Evet teşekürler
Top Bottom