SPAM HATASINDAN NASIL KURTULURUM

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
249
ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR FAKAT PAYLAŞAMIYORUM ADMIN BEY AKTİF OLMASINA RAĞMEN CEVAP VEREMEDİ FAKAT BENİM LAPTOP İYİCE GİRİK SIRANIN GELMESİ NEKADAR SURER BİLEMİYORUM BURADA GÜRDÜĞÜNÜZ SPAM HATASI NEDİR SİZCE NE YAPMAM GEREKİR
RAPOR FORMATI.PNG

ARKADAŞLAR BU KONUDA YARDIMA İHTİYACIM VAR FAKAT PAYLAŞAMIYORUM ADMIN BEY AKTİF OLMASINA RAĞMEN CEVAP VEREMEDİ FAKAT BENİM LAPTOP İYİCE GİRİK SIRANIN GELMESİ NEKADAR SURER BİLEMİYORUM BURADA GÜRDÜĞÜNÜZ SPAM HATASI NEDİR SİZCE NE YAPMAM GEREKİR
Alıntıyı görüntüle
banada aynısı oluyor s!nerji ile alakalı konu yazmaya çalışıyorum hemen spam diyor siliyorum yine spam diyor. Adminlere bildirmeye çalıştım bu durumu ilgilenende olmadı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi bile s!nerji yi tam haliyle yazdım diye spam uyarısı verdi Allahtan s!nerji yazınca gitti.

banada aynısı oluyor s!nerji ile alakalı konu yazmaya çalışıyorum hemen spam diyor siliyorum yine spam diyor. Adminlere bildirmeye çalıştım bu durumu ilgilenende olmadı.

şimdi bile s!nerji yi tam haliyle yazdım diye spam uyarısı verdi Allahtan s!nerji yazınca gitti.
bende 50 kere denemiştim bir keresinde sonradan anlamıştım yasaklandığını

Alıntıyı görüntüle
s!ner!ji diye yaz olur

hangisine sordun
mehmet yılmaz ve b1 l0 beyefendilere

hangisine sordun
sitenin altında yardımın oraya bize ulaşın dite ticket yeri yapmışlar ama okadar fark edilemezki minnacık orayada yazdım bakalım

bende 50 kere denemiştim bir keresinde sonradan anlamıştım yasaklandığını

s!ner!ji diye yaz olur
maalesef çözüm olmadı

sitenin altında yardımın oraya bize ulaşın dite ticket yeri yapmışlar ama okadar fark edilemezki minnacık orayada yazdım bakalım
yani hakaret seviyesinde bir sey olsaydi suan yazan herkes bypass ettigi icin uyari alirdi bence

site yasaklı forumda kısa ve öz

Alıntıyı görüntüle
yok bunu yapmak istiyorum

site yasaklı forumda kısa ve öz
evette ne oldu ondan sordum sonucta yok saymakla problem çözülmez ötelenir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,547
Üyeler
184,023
Son üye
By_ALi
Geri