Neler Yeni

rüyamın tabiri icin googlede nasıl aratmam gerekiyor bakarmısınız

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Arkadaslar merhaba rüyamı nasıl aratacağım bilmiyorum sizce nasıl arayatım rüya kısaca şöyle
Metrodaydım. sevdiğim kızı gördüm yanına gitmeye çalışıyorum metrodurdu kız kalktı ve metrodan çıktı. başka bir erkeğin koluna girmiş arkasındada siyah saçlı bir kız var. bende peşinden koştum üstunde koyu mavi bi kot ceket var ama nasılsa pantolonunun düğmesi ve kemeri açık çocuğunda çocuk beni gorür görmez sevdiğim kızın pantolonun düğmesini kapattı ve kemeri bağladı siyah çizme giyiyor siyah cizmenin ustunde beyaz lekeler var onunla birlikte olduğunu anladım.ismiyle bağırıyorum yanindayım bir gözüyle bana bakıyor ama görmezden geliyor sonra gözünü kapatıp kafasını bana çevirdi o anda arkadaki siyah saçlı kız merak etme ben onu takip ediyorum dedi bende o kizın tel nosunu istedim. Verdi kızla birlikte peşinden gidiyoruz ama o hala görmezden geliyor . En sonunda kızla biryerde oturduk zaten yavaş gidiyorlar diye sonra uyandım
Rüya böyle tabiri için googleye ne yazmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Arkadaslar merhaba rüyamı nasıl aratacağım bilmiyorum sizce nasıl arayatım rüya kısaca şöyle
Metrodaydım. sevdiğim kızı gördüm yanına gitmeye çalışıyorum metrodurdu kız kalktı ve metrodan çıktı. başka bir erkeğin koluna girmiş arkasındada siyah saçlı bir kız var. bende peşinden koştum üstunde koyu mavi bi kot ceket var ama nasılsa pantolonunun düğmesi ve kemeri açık çocuğunda çocuk beni gorür görmez sevdiğim kızın pantolonun düğmesini kapattı ve kemeri bağladı siyah çizme giyiyor siyah cizmenin ustunde beyaz lekeler var onunla birlikte olduğunu anladım.ismiyle bağırıyorum yanindayım bir gözüyle bana bakıyor ama görmezden geliyor sonra gözünü kapatıp kafasını bana çevirdi o anda arkadaki siyah saçlı kız merak etme ben onu takip ediyorum dedi bende o kizın tel nosunu istedim. Verdi kızla birlikte peşinden gidiyoruz ama o hala görmezden geliyor . En sonunda kızla biryerde oturduk zaten yavaş gidiyorlar diye sonra uyandım
Ben bu rüyayı şöyle yorumladım.
İyi haber: O kız bi gözüyle sana baktığına göre hâlâ aklı sende ve ileride sevdiğin kıza açılmalısın.

Kötü haber: 2023 seçimlerinde yine akp kazanacak abi Allah kahretmesin.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İyi haber: O kız bi gözüyle sana baktığına göre hâlâ aklı sende ve ileride sevdiğin kıza açılmalısın.

Asddsa kötü haber de biraz ağırmış asdsaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekürlet

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,465
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,720
siyah çizme giyiyor siyah cizmenin ustunde beyaz lekeler var
1636189360901.png

ArdaM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,734
İsim
Arda Memiş
Instagram
@ardamemis_
Steam
https://steamcommunity.com/id/ArdaMemis/
Twitter
ardamemis_
Discord
Arda#0014
Basit mantıkla tahminimce kızı başka birine kaybetmekten korkuyorsun.
Düğme kemer açık falan dediğinde kendinden bahsettiğini düşünüp fiziksel görüntünden memnun olmadığını, özgüven problemin olduğunu söylerdim (kendini çıplak falan gördüğünde, haline insanlar baktığında genelde böyle sebepleri oluyor) ama kızdaysa fikrim yok.
Çağırınca bakıp ilgilenmediğine göre kızın sana değil arkadaşlarına (gördüğün diğer erkek arkadaşın veya tanıdığınsa muhtemel) veya başkasına daha ilgili olduğunu ya da başkalarıyla seninle olduğundan daha samimi olduğunu düşündüm.

Tamamen tahmin ve benim yorumumdur, herhangi bir gerçeklik payı olmayabilir.

Beyaz lekeyi bilemeyeceğim 🤨🤨

YTD

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,821
İsim
Doruk
Rüyalar geleceği falan belirlemez hiç bi şey de belirlemez var mı başka sorun

Top Bottom