Arama sonuçları: *

1. Z

Technopat sosyal'den gelen üyeler kimler?

Hocam her mesajıma beğeni atan siz miydiniz?😂
  2. Z

Ben Recep Baltaş’ı din konusunda değil bilgi konusunda seviyorum, fakat din konusunda çok desteklemiyorum biraz eleştirmekten çok azarlamak gibi olmuş ve Elhamdülillah müslümanım, sadece o konuda çok sevmiyorum ama bilgi konusunda güzel. Neden ban attıklarını anlamadım size biraz daha...
  3. Z

Hocam sizde mi geldiniz buraya bilmiyordum, hiç o işlere girmiyorum ama son zamanlarda moderatörler bozuttu. Siz de gelmişsiniz herkes geliyor yavaş yavaş.
  4. Z

Kuzenden kurtulma sanati 2 hadi fikirleri alalim

Laptop ise bataryasını çıkarın ya da bozuldu deyip saklayın, masaüstü isr PSU’yu kapatın, boot ayarlarından hdd yerine başka şey seçin.
  5. Z

en sevdiğiniz söz

İnsanlar seni olduğun gibi değil görmek istedikleri gibi görür
  6. Z

Oyun Oynamama İsteği

O zaman üniye çalışın bence 1 yıl emek boşa gitmesin sonrs bol bol oynarsınız
  7. Z

Oyun Oynamama İsteği

Özür dilerim bilmiyordum tavsiyem oyuna zorla da olsa girmeniz bence bir denein
  8. Z

Oyun Oynamama İsteği

Hikayeli oyunlar oynamanızı öneriirm ve siz istemeseniz de girin belki sarar
  9. Z

Technopat Türkçe Kursu

Tripl**, lif* da öyle😂
  10. Z

Technopat Türkçe Kursu

Bu konuda hak veriyorum bazı moderatörler de anlık harf hatası yapıyor ama onlar ceza almıyor. Ben de bu durumu hiç sevmiyorum, maalesef bu Technopat’ın bir eksisi.
  11. Z

Technopat Türkçe Kursu

Haklısınız çünkü buradaki kişiler fazla dikkat etmiyor yazım kuralları olmadığı için. Bence Technopat’ı kaliteli yapan şey de kuralları.
  12. Z

Technopat Türkçe Kursu

Gereksiz diyorsunuz ama siz de dikkat ediyorsunuz bu yazınızdan da anlaşılacağı üzerine. Noktadan sonra bile boşluk bırakıyorsunuz.
  13. Z

Technopat Türkçe Kursu

Hem Technopat hem DA kullanıcısıyım onlar da size aynı şeyi diyor sizler de ona. Bu arada kalitesiz demeyin gayet kaliteli ve yaş en az 14. Orada büyükler var ve yazım kuralları kaliteyi arttıran şeyler. Buraya alıştığınız için lütfen oraya laf etmeyin. Ben burada azıcık hafife alıyorum ama...
  14. Z

Technopat Türkçe Kursu

Ben de bu forumdayım ve direk yerine direkt yazılması gerektiğini oradan öğrendim. Evet bazı saçma şeyler var noktadan sonra boşluk bırakma gibi ama bu kurallar forumun kalitesini gösteriyor. Alışmanız biraz zaman alabilir çok normal başta ben de sinirlenmiştim ama geçiyor.
  15. Z

Muhabbet kuşundan anlayanlar acil bakabilir mi?

Veterinere götürmenizi öneririm kan geldiyse.
  16. Z

beyler 8.sınıfa geçtim kitap önerisi

Yanlış anlamışım sanırım test kitabıymış😂 Hız yayınları Nitelik yayınları Okyanus yayınları Tonguç yayınları Nar test
  17. Z

beyler 8.sınıfa geçtim kitap önerisi

Okuduğum kitaplar: Simyacı Beyaz Gemi Beyaz Diş Don Kişot İnsan Ne İle Yaşar Sefiller Güneşi Uyandıralım
  18. Z

Forumda en sevdiğiniz kişiler

@Polat _Alemdar @SkyRose @Max Caulfield @Tinharmi @Dio Brando @kerobey7887
Top Bottom