Arama sonuçları: *

• Users: Cermenbey
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. C

Honda City 2022 Alınır Mı ?

İyidir ya biraz küçük sanırım onun dışında iyi araba
  2. C

Fiat Albea'ya Akü Önerisi Yapabilir Misiniz?

Bİrçok araç vartayı tercih ediyor benim gördüğüm
  3. C

600-650bin tl araba önerisi

Reis iyi duruyor gerçekten de. Neden bu kadar ucuz peki? (Piyasa rakiplerine göre) Sebebi nedir?
  4. C

Yanlış Örnek atmışsın onu anlatıyoruz. Manuel araba atmışsın.
  5. C

550-600 arasına otomatik egea bulabilirsiniz. 600-650 arasına temiz toyota corolla önerebilirim otomatik.
  6. C

Otomatik diyor kardeş. Manuel araba atmışsın
  7. C

550 bin TL otomatik aile aracı önerir misiniz ?

2019 egea 1.6 multijetlere bak sarı sitede. Bu fiyatlara yakalarsın bi tane. En azından yeni model bi araban olur. Edit : öneriler gerçekten şahane. 10 ilandan 7si Manuel. Kalan 3 ü 400 bin km ye merdiven dayamış. Edit2: herkes kendi ilanını mı atıyor olm
  8. C

Fiat Egea 1.4 full + full paket

Dostum zaten 0 bulup alamıyorsun ki. Tartışma biraz boşa olmuş. Mecbur 2. Ele yöneliniyor 1682237013 Fiatın sitesine girip hiç stok olmadığını görebilirsin
  9. C

Fiat Egea 1.4 full + full paket

Sıfır bulabiliyor musunuz ki
  10. C

2.El Otomobil satın alma zamanı, ne zaman?

Arz talep meselesi aslında. Ülkedeki nüfusun dışarıdan hızla artması sonucu araba ve emlak yeterli arzı sağlayamıyor. Çünkü inorganik bir artış var insan sayısında. tabii ki enflasyonun da payı var ama temel artış sebebi bu. Yoksa 80 binlik egea sadece enflasyondan 800 bin olmadı
  11. C

Honda Civic VS Ford Focus

Alırsın Ford olursun Lord
  12. C

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

Ya alınmaz diyenler parası olmayan ve boş yapanlar. Kura çıksa aracı 1m'a alsan. Ertesi gün babanın oğluna 2-3 milyon arası alıcı bulursun.
  13. C

🧐 Sizce TOGG alınabilecek bir arabamı?

"Bu arabaya 1m vermem yeni çıkmış ne olduğu belli değil."Diyen arkadaşlar 1 m verse De alamayacaklarını çünkü kura çıkması gerektiğini bilmiyorlar çünkü 1m'ları yok ve sadece boş yapmak için yazıyorlar. Eğer 1m'ları olsaydı bu paraya sadece egea alabileceklerini bilirlerdi.
  14. C

TOGG FİYATI BELLİ OLDU!!!

Reis parası olsa böyle konuşmaz zaten piyasa gerçeklerinden uzak sanırım. Aynı paraya 2023 egea falan geliyor.
  15. C

ÖTV muafiyeti ile alınabilecek SUV önerebilir misiniz?

Sıfır araç ne bulabiliyorsanız alın bence. Yani seçenek olacağını sanmıyorum. Bulabilirseniz eğer alın
  16. C

Araç bulabiliyor musunuz reis galeriler yok çekiyor diye biliyorum
  17. C

Engelli muafiyeti mi
  18. C

Arkadaşım arabayla kazaya karıştı kaç TL tramer olur

5-10 bin ne ya. Kardeş bi 20k yazarlar benim tahminim
  19. C

Hangi aracı önerirsiniz?

Bence de çok eski durmuyor zaten. Çoğu arabanın 2011 inden daha iyi. Ama sene olarak eski olması dezavantaj olur mu
  20. C

Hangi aracı önerirsiniz?

Bende golfü beğeniyorum da Hocam 2006 diye eski mi acaba diye bi endişem var sadece
Top Bottom