Neler Yeni

Fiat Egea 1.4 full + full paket

Arda_07

80+ Bronze
Arkadaşlar sizce bu araba alınır mı? 1.4 motor benzinli full + full paket 660 bin TL. Düz egea falan mı düşüneyim yoksa 2.el seat, opel falan mı düşüneyim? Türkiye şartlarında fiyatına göre çok dolu geldi. Şuan halihazırda fiat doblo kullanıyorum, 2.araba olarak alacağım. Bu aracı kullananlar fikirlerini belirtirse sevinirim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1.4 fire atmosferik kesinlikle yetersiz bir motor onun yerine 1.3 multijet tavsiye ederim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrıca 2.el megane, leon, corolla tarzı arabalar bakılabilir

misemise

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Mert Ketenoğlu
Arkadaşlar sizce bu araba alınır mı? 1.4 motor benzinli full + full paket 660 bin TL. Düz egea falan mı düşüneyim yoksa 2.el seat, opel falan mı düşüneyim? Türkiye şartlarında fiyatına göre çok dolu geldi. Şuan halihazırda fiat doblo kullanıyorum, 2.araba olarak alacağım. Bu aracı kullananlar fikirlerini belirtirse sevinirim.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1.4 atmosferik yerine fiyatını bilmiyorum 1.0 benzinli turbolu motor daha iyi seçenek fiyatları yakınsa tabii ki. Ayrıca bayiler de araç bulmak çok zor bulabildiyseniz her araç alınır.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Cross modelini komşumuz aldı gayet güzel, malzeme kalitesi de eskiye nazaran çok daha iyi ama bu para verilir mi bilmem

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Bende bilmiyorum ki. İnternetten bakıyorum. Araba olaylarına çok da yabancıyım bu konulara.
Dostum zaten 0 bulup alamıyorsun ki. Tartışma biraz boşa olmuş. Mecbur 2. Ele yöneliniyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum zaten 0 bulup alamıyorsun ki. Tartışma biraz boşa olmuş. Mecbur 2. Ele yöneliniyor
Fiatın sitesine girip hiç stok olmadığını görebilirsin

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,977
Üyeler
164,758