Neler Yeni

600-650bin tl araba önerisi

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih
Linklerle yardımcı olursanız guzel olur hocam sahibinden de bulması zor oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizin bir öneriniz var mı hocam
550-600 arasına otomatik egea bulabilirsiniz.

600-650 arasına temiz toyota corolla önerebilirim otomatik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
Ben mazda 3 öneririm piyasası biraz durgun ama çok dolu ve kusursuz masrafsız arabalardır. Öneririm açıkçası 14 16 model arası düşer o paralara

121709

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan

Cermenbey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,119
İsim
Semih

Göz gezdirine gözüme bu takıldı dolu dolu çok yaşlı değil 16 model 156 bin kmde.

Motor teknolojisi iyi araç güzel egeadır meganedir hikaye yanında. Çok kaliteli araçtır.
Reis iyi duruyor gerçekten de. Neden bu kadar ucuz peki? (Piyasa rakiplerine göre) Sebebi nedir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
Reis iyi duruyor gerçekten de. Neden bu kadar ucuz peki? (Piyasa rakiplerine göre) Sebebi nedir?
Mazda markası genel olarak ülkede tutulmadı üzücü şekilde. Ülkeye girdikleri dönemde araştırma yapacak fazla kaynak olmadığı için millet bildiği renault fiat vs almaya devam etti mazda da sessiz sedasız azar azarda olsa sattı. Artık arabaları gelmiyor türkiyeye çünkü yeni ürettikleri araçların hepsi SUV ve motorları büyük. Fakat gerek malzeme kalitesi olarak,gerek çok az arıza vermesi ile, vaadettiği motor ömrü ve doluluk ile göz dolduruyor. Parça ve Ustası da her büyük ilde mevcut hatta ilçelerde bile mevcut. Parça desen sıfırları bulunuyor çıkma istersen Facebookta zibilyon tane grup var istediğin şekilde alabiliyorsun. Piyasası biraz yavaştır egea 1 ayda satılıyorsa 2 ayda satılır ama egeaymış meganeymiş citroenmiş hepsini katlar gerek kalite gerek doluluk olarak.

Kesinlikle öneririm. Burada mazdaya kimse kaliteden ve performanstan laf etmez/edemez zaten. İnternete dünyanın en az arıza yapan arabaları yazdığın zaman 1. sırada Mazda çıkıyor.

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut-Yılmaz
Mazda markası genel olarak ülkede tutulmadı üzücü şekilde. Ülkeye girdikleri dönemde araştırma yapacak fazla kaynak olmadığı için millet bildiği renault fiat vs almaya devam etti mazda da sessiz sedasız azar azarda olsa sattı. Artık arabaları gelmiyor türkiyeye çünkü yeni ürettikleri araçların hepsi SUV ve motorları büyük. Fakat gerek malzeme kalitesi olarak,gerek çok az arıza vermesi ile, vaadettiği motor ömrü ve doluluk ile göz dolduruyor. Parça ve Ustası da her büyük ilde mevcut hatta ilçelerde bile mevcut. Parça desen sıfırları bulunuyor çıkma istersen Facebookta zibilyon tane grup var istediğin şekilde alabiliyorsun. Piyasası biraz yavaştır egea 1 ayda satılıyorsa 2 ayda satılır ama egeaymış meganeymiş citroenmiş hepsini katlar gerek kalite gerek doluluk olarak.

Kesinlikle öneririm. Burada mazdaya kimse kaliteden ve performanstan laf etmez/edemez zaten. İnternete dünyanın en az arıza yapan arabaları yazdığın zaman 1. sırada Mazda çıkıyor.
Fiyat olarak gösterdim ben. Neyse teşekkürler.
Bu araba nasıldır sizce.
@thematty

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan

XxXs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mahmut-Yılmaz
Citroeni hiç sevmem ben hala mazdadan yanayım. Bence siz de ilk olarak onu bir araştırın.
Hocam marka genellemesi değilde model olarak bakarsanız sevinirim.
Araç olarak hoşuma gitti açıkcası citroeni bende sevmem ama.
Mazdayı incelicem hocam

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
Hocam marka genellemesi değilde model olarak bakarsanız sevinirim.
Araç olarak hoşuma gitti açıkcası citroeni bende sevmem ama.
Mazdayı incelicem hocam
Anlıyorum da bu arabaları sevmiyorum gerçekten başarılı gelmiyor bana.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,180
İsim
Murat Orhan
Neyini beğenmiyorsunuz hocam
Citroen son yıllarda kendini toparlamış bir marka DS hariç eski arabalarının hepsi berbat denilebilecek arabalardı dolayısıyla ben de yenilerine bakma ihtiyacı hisetmedim. Belki fena değillerdir ama Mazda,Toyota vs varken yüzüne bakmam açıkçası.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,968
Üyeler
164,758
Son üye
77acrep77
Top Bottom