Arama sonuçları: *

1. Godric1461

600 bin TL otomatik araç önerisi

O fiyatlara ancak 1.5 dci otomatik fluence olur en mantıklısı.Küçük araba istersen 208 de olur cvt olmasın ama.
  2. Godric1461

750-800 bin TL araç önerisi

Biz memnunuz vallahi gerçekten güzel motor.110km yi geçmiyorum ben sabit gidiyorum genelde.Tabi net istatistik veriler lazımsa araçların forum sitelerinde bulabilirsin.
  3. Godric1461

750-800 bin TL araç önerisi

Jetta, octavia 1.2 tsi tavsiye ederim.Lpg olacaksa Honda Accord 2.4 k24 ve ya 2.0 k20 motor tavsiye ederim.
  4. Godric1461

500-550k arasına Citroen c-elysee alınır mı sizce ?

Bu devirde otomatik tüplü honda alınır.Tüp fiyattan kurtarır, atmosferik motor bozulmaz ve honda otomatiği arıza çıkarmaz.Ben böyle düşünüyorum şahsen, tavsiyem budur.
  5. Godric1461

Jetta'dan Nissan Qashqai'ye Geçtik

QashQai otomatikse iyi yapmışsın.Ama jetta da ki konforu bulamazsın ona eminim.
  6. Godric1461

Hayallerimi Süsleyen Otomobiller

M5 E60 V10 son atmosferik motor 🔥
  7. Godric1461

Öneri Range Rover markalı aracın bu motoru hala sorunlu mu ?

Hiç bulaşma en güzeli.
  8. Godric1461

A3 1.6 FSI mi 1.4TFSI mı alınmalı?

Fsi motor tavsiye edilmiyor.Bende passat b6 fsi motor vardı ve sattım jetta tsi aldım.Ustam bile bunu sat tsi al fsi tavsiye etmiyoruz demişti.
  9. Godric1461

Fluence Otomatik Alınır mı?

En sorunsuz otomatik Honda'da.Ama turbolu araç sürdüyseniz atmosferik size gitmiyor gibi gelebilir.Biz ikinci araç olarak kısa mesafelerde fluence otomatik kullanıyoruz.Üstelik de işkence ederek kullandık ama bana mısın demedi.Yalan yok beni çok şaşırttı fluence 😊 Şanzıman bazen 1'den 2'ye...
  10. Godric1461

Sizce bu araba alınır mı?

Benzin + lpg olsaydı al derdim ama dizel ile yakıt yorar sizi.Accordlar çok rahat arabalar.94 accord 2.0 vardı bizde 200 binlerde aldık 500 binde sattık.Aşırı rahat ve güçlü araçtı.Sanayide usta 1 milyon km sürersiniz bunu demişti 😅
  11. Godric1461

Cvt hakkında sorum var

Gerçi sizinki yeni model.Siz turbolu bir arabadan mı geçtiniz Honda'ya ?
  12. Godric1461

Cvt hakkında sorum var

Biz de 1.6ies ve honda accord 2.0 kullandık üstelik 4 vites ama öyle sorunlar yoktu.Siz bi şanzımana baktırın bence.Tamam atmosferik üstüne tüpte olunca performans düşüyor ister istemez ama o kadarda değil.
  13. Godric1461

Ford Mondeo'ya Mustang motoru swaplamak

Daha önce swap yapılmış mı yabancı kaynaklardan bir araştır.Çok masraflı olacak gibi duruyor.
  14. Godric1461

Ford Tourneo Connect aracın yokuş çıkarken arabanın hararet yapması

Devir daim müşüründen sanırım servise götürün direk.
  15. Godric1461

Araba fiyatları düşmeye başlıyor mu?

%20 zam gelecek hocam enflasyondan dolayı.Düşmez bence.
  16. Godric1461

VW Jetta hakkında neler düşünüyorsunuz?

2015 ve üstü şanzıman problemi yok diye biliyorum.2012 model vardı bende 1.2 tsi.Gerçekten çok konforlu bir araçtı.Ben tavsiye ediyorum.
  17. Godric1461

Yardım 150.000 TL İkinci El Araba Önerisi

Otomatik düşünüyorsan Honda bakmanı tavsiye ederim.Kolay kolay bozulmaz şanzımanı.
Top Bottom