fluence alacaksan manuel al. otomatiği çok kötü verdiğin paraya değmez. otomatik alacaksan japon veya almanBabam da doblo var artık yoruyor manuel araba durumu var e200 falan alalım sana diyorum yok çok para diyor bende e200 var çok ta güzel araba ama ikna edemiyorum fluence istiyor parçası ucuz az yakıyor diye sizce alınır mı?
privalige mi artık neyse o nasıl ?Alınır. 1.5 dizel edc şanzımanla güzel kombine
Bütçeye uyuyorsa icon paket gayet iyi gider. Muadillerini bakmayı unutmayın
benim amcaoğlunda var fluence bi iki tur bindim neyi var gayet iyiydi?fluence alacaksan manuel al. otomatiği çok kötü verdiğin paraya değmez. otomatik alacaksan japon veya alman
Civic bakınBabam da doblo var artık yoruyor manuel araba durumu var e200 falan alalım sana diyorum yok çok para diyor bende e200 var çok ta güzel araba ama ikna edemiyorum fluence istiyor parçası ucuz az yakıyor diye sizce alınır mı?
Sıfırı 800 olamaz ya olmamıştır corollanın olmasın ya benim almak istediğim zaman 480 falandı 2. elde rahat 400 altı vardı 3-4lt yakıyo bidedediğin arabalar 700-800 arası o kadar vermeye ikna ettirebilsem mercedes aldırırım zaten
bence vites geçişleri hiç iyi değil. belki sorunsuz bir şanzumandır ona bir şey diyemem. ancak illa otomatik alınacaksa japondan asla şaşmaprivalige mi artık neyse o nasıl ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim amcaoğlunda var fluence bi iki tur bindim neyi var gayet iyiydi?
Ağır hasarlı değilse temizi en az 700 bin.Sıfırı 800 olamaz ya olmamıştır corollanın olmasın ya benim almak istediğim zaman 480 falandı 2. elde rahat 400 altı vardı 3-4lt yakıyo bide