Fluence Otomatik Alınır mı?

Reindi

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,315
Babam da doblo var artık yoruyor manuel araba durumu var e200 falan alalım sana diyorum yok çok para diyor bende e200 var çok ta güzel araba ama ikna edemiyorum fluence istiyor parçası ucuz az yakıyor diye sizce alınır mı?

japon bakın bence

Alınır. 1.5 dizel edc şanzımanla güzel kombine
Bütçeye uyuyorsa icon paket gayet iyi gider. Muadillerini bakmayı unutmayın

1.8 corolla hybrid alın geçin ya fluence falan öldürür adamı

Babam da doblo var artık yoruyor manuel araba durumu var e200 falan alalım sana diyorum yok çok para diyor bende e200 var çok ta güzel araba ama ikna edemiyorum fluence istiyor parçası ucuz az yakıyor diye sizce alınır mı?
fluence alacaksan manuel al. otomatiği çok kötü verdiğin paraya değmez. otomatik alacaksan japon veya alman

Alınır. 1.5 dizel edc şanzımanla güzel kombine
Bütçeye uyuyorsa icon paket gayet iyi gider. Muadillerini bakmayı unutmayın
privalige mi artık neyse o nasıl ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

fluence alacaksan manuel al. otomatiği çok kötü verdiğin paraya değmez. otomatik alacaksan japon veya alman
benim amcaoğlunda var fluence bi iki tur bindim neyi var gayet iyiydi?

Civic bakın

dediğin arabalar 700-800 arası o kadar vermeye ikna ettirebilsem mercedes aldırırım zaten
Sıfırı 800 olamaz ya olmamıştır corollanın olmasın ya benim almak istediğim zaman 480 falandı 2. elde rahat 400 altı vardı 3-4lt yakıyo bide

privalige mi artık neyse o nasıl ?

benim amcaoğlunda var fluence bi iki tur bindim neyi var gayet iyiydi?
bence vites geçişleri hiç iyi değil. belki sorunsuz bir şanzumandır ona bir şey diyemem. ancak illa otomatik alınacaksa japondan asla şaşma :)

Sıfırı 800 olamaz ya olmamıştır corollanın olmasın ya benim almak istediğim zaman 480 falandı 2. elde rahat 400 altı vardı 3-4lt yakıyo bide
Ağır hasarlı değilse temizi en az 700 bin.

Fluence alınır kolay satılır piyasası var.

En sorunsuz otomatik Honda'da.Ama turbolu araç sürdüyseniz atmosferik size gitmiyor gibi gelebilir.Biz ikinci araç olarak kısa mesafelerde fluence otomatik kullanıyoruz.Üstelik de işkence ederek kullandık ama bana mısın demedi.Yalan yok beni çok şaşırttı fluence 😊 Şanzıman bazen 1'den 2'ye geçişte silkeliyor gibi ama o da çook normal.Ben alınır diyorum dayanıklı çıktı vallahi.

Geri