Chery Tiggo 8 pro Max alınır mı??

bahsi geçen araç baya iyi tavsiye ederim

bahsi geçen araç baya iyi tavsiye ederim
Chery mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Zamanında Chery almış ve kullanmış biri olarak asla o paralara alınacak araba değil. 1.7-1.8m olsaydı belki düşünülürdü ama 2m ve üstüne çıktıktan sonra çok fazla secenek var.
1-) Arabada teknoloji önceliğiniz olmasın kaza yaptığnız zaman onlar sizi kurtarmayacak
2-) Konfor yalıtım ve kalite önceliğiniz olsun chery bunları belli bir derecede sunup teknolojisi ile göz boyuyor.
İçerisinde bulunan özelliklerden bir çoğunu zamanla kullanmayacaksınız. Aranan ve en çok lazım olan özelliklerden biri 360 kamera, kılın koltuk ısıtma yazın soğutma. Bunun dışında diğerlerini nadir kullanıp arayacaksınız.
Tavsiyem Kia Sportage ya da Tiguan. Skoda bakılabilir.
Ben hala passat istiyorum da yüksek araba istiyor babam

Zamanında Chery almış ve kullanmış biri olarak asla o paralara alınacak araba değil. 1.7-1.8m olsaydı belki düşünülürdü ama 2m ve üstüne çıktıktan sonra çok fazla secenek var.
1-) Arabada teknoloji önceliğiniz olmasın kaza yaptığnız zaman onlar sizi kurtarmayacak
2-) Konfor yalıtım ve kalite önceliğiniz olsun chery bunları belli bir derecede sunup teknolojisi ile göz boyuyor.
İçerisinde bulunan özelliklerden bir çoğunu zamanla kullanmayacaksınız. Aranan ve en çok lazım olan özelliklerden biri 360 kamera, kılın koltuk ısıtma yazın soğutma. Bunun dışında diğerlerini nadir kullanıp arayacaksınız.
Tavsiyem Kia Sportage ya da Tiguan. Skoda bakılabilir.
Aynen öyle hocam hatta bazı sürücü yardımları kaza bile yaptırabilicek derece sürücüyü engelliyor. Babam çoğunu direk kapatır arabayı açar açmaz.

Chery mi

Babalar anlamıyor maalesef. Bizim ne dediğimiz bir gram umurlarında değil keyiflerince yapıyorlar. O yüzden hiç tavsiye vermeyin hocam muhtemelen hiç duymaz bile :D

2 milyon bi bütçemiz var 100-200 belki daha çıkar ben 1.5 düşük kilometre passat alırız diye düşünüyordum babam bügün chrey bayisne gitmiş full paket extra açılır basamak ile babama 2 milyon 150.000tl fiyat vermişler babam da arabadaki özelikleri ve arabanın heybeti ile yarın gidelim diyor ama kafamda 1-2 soru var
bu fiyat bandına başka ne araba alınabilir
Cin marka araç alınır mı bu airbag açmıyor diyenler var alman mühendisler tarafından üretiliyor diyen var herkes bişey diyor kullanan veya deneyimi olan varmı bu araç hakkında
Qhaskaiye bakın bi chery çok heybetli ama yakıyor açıkçası

2m keş mi yoksa finans evim gibi firma ile anlaşmanız mı var bayiler o tür satışa veriyor mu

Tiggo 8 Pro ile segment olarak hiç alakası yok ancak Skoda Kamiq ve VW T-Cross'ta ekim indirimi var. Normal liste fiyatından yaklaşık 400K uyguna geliyorlar. 2015 Süperb'i verip üste bi 300 koyup almaya niyetlendim;

- Kahramanmaraş VW Bayisi T-Cross Life paket (boş paket) 1.0 DSG + Metalik Renk opsiyonlu için 1.690.000TL
- Gaziantep Skoda Bayisinden Skoda Kamiq Premium (Orta Paket) 1.0 DSG Düz Renk için 1.815.000TL fiyat aldım.

İlk araç 2M, ikinci araç 2,25M bandında normalde. Suv ve indirim olunca belirtmek istedim. Hayırlısı olsun şimdiden, kazasız belasız inşAllah.

Chery mi

2.1/2.2 M cıktıktan sonra 2017/2018 G30 alırdım. Millet aman masraf acar mı diye gereksiz korkuyor. Diger arabalardan da 2/3 gomlek üstün

Bizde 7 pro max var 2025 şubatta aldık. Bizimkiler o arabayla çok gezmediği için 8 ayda anca 3k kilometre yaptı ama bu süre zarfında bir tek kameraları komple kilitlenmişti onuda direk aynı gün içerisinde servise götürdük 1saat gibi sürede teslim ettiler düzeltilmiş şekilde. Yakıt konusundada şehir dışı 6.5 7 arası şehir içi 7.5 8 arası yakıyor. Performans konusundada babam arabayı aşırı beğeniyor. İstiyorsanız cherye söyleyin bir test sürüşüne çıkın bir deneyin arabayı öyle daha iyi anlarsınız fakat yukardaki arkadaşlarında dediği gibi araba daha kendini kanıtlamadığı için ileride ne gibi sorunlar çıkar kimse bilmiyor maalesef. Onun dışı biz arabadan aşırı memnunuz. Başka bir sorunuz varsa cevaplayabilirim.
Hocam başka bi sorunu oldumu yada hararet vb. Durumları oldumu

2.1/2.2 M cıktıktan sonra 2017/2018 G30 alırdım. Millet aman masraf acar mı diye gereksiz korkuyor. Diger arabalardan da 2/3 gomlek üstün
Hocam bende isterim ama babam tuturmuş suv alalım diye geçen Egea cross full paket 1.800.000tl ye alıyordu yani ne desem okey vermiyor sebebi de şuan kapıda ztn 1.6 urban 2022 Egea var diyorki o az yiyor bunu alalım kafayı yiyecem valla

Hocam bende isterim ama babam tuturmuş suv alalım diye geçen Egea cross full paket 1.800.000tl ye alıyordu yani ne desem okey vermiyor sebebi de şuan kapıda ztn 1.6 urban 2022 Egea var diyorki o az yiyor bunu alalım kafayı yiyecem valla
Aslında aklımızda ilk xc90 fln vardı gitti arsa fln aldı o yüzden araba bütçesi azaldı Egea yı sat üstüne de koy diyorum Onada okey değil

Son düzenleme:

Aslında aklımızda ilk xc90 fln vardı gitti arsa fln aldı o yüzden araba bütçesi azaldı Egea yı sat üstüne de koy diyorum Onada okey değil
Yok hocam onun dışı herhangi bir problemi olmadı. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,046
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri