Neler Yeni

Fluence Otomatik Alınır mı?

Reindi

80+ Silver
En sorunsuz otomatik Honda'da.Ama turbolu araç sürdüyseniz atmosferik size gitmiyor gibi gelebilir.Biz ikinci araç olarak kısa mesafelerde fluence otomatik kullanıyoruz.Üstelik de işkence ederek kullandık ama bana mısın demedi.Yalan yok beni çok şaşırttı fluence 😊 Şanzıman bazen 1'den 2'ye geçişte silkeliyor gibi ama o da çook normal.Ben alınır diyorum dayanıklı çıktı vallahi.
sağolun bilgi için hondaya gıcık kapmış almaz ölse gider s500 alır honda almaz şu şarkı açıp son ses gezenler yüzüne
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıfırı 800 olamaz ya olmamıştır corollanın olmasın ya benim almak istediğim zaman 480 falandı 2. elde rahat 400 altı vardı 3-4lt yakıyo bide
Screenshot_18.png

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
En sorunsuz otomatik Honda'da.Ama turbolu araç sürdüyseniz atmosferik size gitmiyor gibi gelebilir.Biz ikinci araç olarak kısa mesafelerde fluence otomatik kullanıyoruz.Üstelik de işkence ederek kullandık ama bana mısın demedi.Yalan yok beni çok şaşırttı fluence 😊 Şanzıman bazen 1'den 2'ye geçişte silkeliyor gibi ama o da çook normal.Ben alınır diyorum dayanıklı çıktı vallahi.
Hocam bir keresinde fluence edc şanzıman söktük. Ona götür buna götür başa bela oldu artık kimse anlamıyor. O arabanın sorunu 1 3 5. Viteslere geçmiyor . 2 4 6 da da silkeliyor duracak gibi hantallaştırıyordu. Kodlama ile denedim. (Aşırı bir yazılım bilgim yok ama orijinal renault obdsi ile denedim bir şeyler) . Mesele kavramaymış. Onu da aparat olmadan sökmek başa bela olduğu için uğraştırmıştı.
Tabii bunu korkutmak için söylemiyorum. Bu araba kiralıktı ve 727.000 km de idi. Hiç ellenmemiş bir şanzıman değildi ama o zamana kadar sorunsuz olması gayet iyiydi.

privalige mi artık neyse o nasıl ?

benim amcaoğlunda var fluence bi iki tur bindim neyi var gayet iyiydi?
Paket olarak bir kaç eksisi ve makyaj farkı var harici kötü değildir.

Top Bottom