Neler Yeni

Cvt hakkında sorum var

Spermman

80+ Bronze
Çok fazla bağırıyor hayır bari gitse tamam diyeceğim ama yok gitmiyor sanırsam vites atması için pedalı biraz salmak gerekiyormuş ama ozamanda rampalarda yapınca bayılıyor bizmi birseyi yanlış yapıyoruz onu merak ettiğimden dolayı açıyorum konuyu.
Not: Araç 1.6i vtec eco executive f1 vites yok

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Biz de 1.6ies ve honda accord 2.0 kullandık üstelik 4 vites ama öyle sorunlar yoktu.Siz bi şanzımana baktırın bence.Tamam atmosferik üstüne tüpte olunca performans düşüyor ister istemez ama o kadarda değil.

Spermman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz de 1.6ies ve honda accord 2.0 kullandık üstelik 4 vites ama öyle sorunlar yoktu.Siz bi şanzımana baktırın bence.Tamam atmosferik üstüne tüpte olunca performans düşüyor ister istemez ama o kadarda değil.
Aslında şanzımanda sorun olsa bakimlar belli olmazmıydı şuan 61bin km 60bin bakımları ufak gecikti 2 hafta içinde girecek orda sorarız bi. Ama şimdiye kadarki bakımlar zamanı da yapılmış aslinda

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Aslında şanzımanda sorun olsa bakimlar belli olmazmıydı şuan 61bin km 60bin bakımları ufak gecikti 2 hafta içinde girecek orda sorarız bi. Ama şimdiye kadarki bakımlar zamanı da yapılmış aslinda
Gerçi sizinki yeni model.Siz turbolu bir arabadan mı geçtiniz Honda'ya ?

Spermman

80+ Bronze
Hayır öncesinde 2004 1.2 corsa vardı hatırladığım kadarıyla onda böyle değildi manule olunca sorun olmuyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca uzun yolda benzinde kullanmadık arabayı lpg de olmasıyla ilgili olabilirmi

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Atmosferik motor + LPG + CVT = Rampada bağırma kaçınılmaz. Normali bu diye biliyorum.

Ben de bu kombinasyona sahip bir arabayla uzun yol yaptım, gaz pedalına o kadar çok basıyordum ki paspasla bütünleşmişti. Turbo'dan geçince çok gıcık ediyor. 0.9 TCe Clio'lar bile yanınızdan keçi gibi tırmanarak geçiyor.

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Çok fazla bağırıyor hayır bari gitse tamam diyeceğim ama yok gitmiyor sanırsam vites atması için pedalı biraz salmak gerekiyormuş ama ozamanda rampalarda yapınca bayılıyor bizmi birseyi yanlış yapıyoruz onu merak ettiğimden dolayı açıyorum konuyu.
Not: Araç 1.6i vtec eco executive f1 vites yok
o şanzuman arabayı boğuyor ki sizinki herhalde yeni kasa değil yenilenmemiş cvt

Spermman

80+ Bronze
o şanzuman arabayı boğuyor ki sizinki herhalde yeni kasa değil yenilenmemiş cvt
Araç 2018 model ama bazılarında f1 vites olanda var olmayanda var bu olmayan versiyon

Sanırım eski versiyon oluyor ozaman

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,742
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Araç 2018 model ama bazılarında f1 vites olanda var olmayanda var bu olmayan versiyon

Sanırım eski versiyon oluyor ozaman
evet o motorda lpgde sorun yok 2007 civic var aynı motor aynı şekilde lpg var hiçbir sorunu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,020,468
Üyeler
161,707
Son üye
TsuchinagaHiyori