Cvt hakkında sorum var

Spermman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Çok fazla bağırıyor hayır bari gitse tamam diyeceğim ama yok gitmiyor sanırsam vites atması için pedalı biraz salmak gerekiyormuş ama ozamanda rampalarda yapınca bayılıyor bizmi birseyi yanlış yapıyoruz onu merak ettiğimden dolayı açıyorum konuyu.
Not: Araç 1.6i vtec eco executive f1 vites yok

Biz de 1.6ies ve honda accord 2.0 kullandık üstelik 4 vites ama öyle sorunlar yoktu.Siz bi şanzımana baktırın bence.Tamam atmosferik üstüne tüpte olunca performans düşüyor ister istemez ama o kadarda değil.

Biz de 1.6ies ve honda accord 2.0 kullandık üstelik 4 vites ama öyle sorunlar yoktu.Siz bi şanzımana baktırın bence.Tamam atmosferik üstüne tüpte olunca performans düşüyor ister istemez ama o kadarda değil.
Aslında şanzımanda sorun olsa bakimlar belli olmazmıydı şuan 61bin km 60bin bakımları ufak gecikti 2 hafta içinde girecek orda sorarız bi. Ama şimdiye kadarki bakımlar zamanı da yapılmış aslinda

Aslında şanzımanda sorun olsa bakimlar belli olmazmıydı şuan 61bin km 60bin bakımları ufak gecikti 2 hafta içinde girecek orda sorarız bi. Ama şimdiye kadarki bakımlar zamanı da yapılmış aslinda
Gerçi sizinki yeni model.Siz turbolu bir arabadan mı geçtiniz Honda'ya ?

Hayır öncesinde 2004 1.2 corsa vardı hatırladığım kadarıyla onda böyle değildi manule olunca sorun olmuyordu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca uzun yolda benzinde kullanmadık arabayı lpg de olmasıyla ilgili olabilirmi

Atmosferik motor + LPG + CVT = Rampada bağırma kaçınılmaz. Normali bu diye biliyorum.

Ben de bu kombinasyona sahip bir arabayla uzun yol yaptım, gaz pedalına o kadar çok basıyordum ki paspasla bütünleşmişti. Turbo'dan geçince çok gıcık ediyor. 0.9 TCe Clio'lar bile yanınızdan keçi gibi tırmanarak geçiyor.

Çok fazla bağırıyor hayır bari gitse tamam diyeceğim ama yok gitmiyor sanırsam vites atması için pedalı biraz salmak gerekiyormuş ama ozamanda rampalarda yapınca bayılıyor bizmi birseyi yanlış yapıyoruz onu merak ettiğimden dolayı açıyorum konuyu.
Not: Araç 1.6i vtec eco executive f1 vites yok
o şanzuman arabayı boğuyor ki sizinki herhalde yeni kasa değil yenilenmemiş cvt

o şanzuman arabayı boğuyor ki sizinki herhalde yeni kasa değil yenilenmemiş cvt
Araç 2018 model ama bazılarında f1 vites olanda var olmayanda var bu olmayan versiyon

Sanırım eski versiyon oluyor ozaman

Araç 2018 model ama bazılarında f1 vites olanda var olmayanda var bu olmayan versiyon

Sanırım eski versiyon oluyor ozaman
evet o motorda lpgde sorun yok 2007 civic var aynı motor aynı şekilde lpg var hiçbir sorunu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,920
Üyeler
187,906
Son üye
muhammedd1455
Geri