Arama sonuçları: *

• Users: OZAN J
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. OZAN J

Yardım 3000 DEVİRDE ARACIN TAMİR EDİLDİĞİ İDDİASI DOĞRU MU?

Bende aslında yazdığıma dikkat etmedim. Evet. Sürekli yüksek devir canına okur motorun :) Minimum 3000 devirde her zaman olmasa da vites atıyoruz. Motor soguksa düşük devir biraz sıkıntı. Sıcakken tıkanma durumu zor olur. Zaten herkes arada uzun yol yapıyordur. Uzun yolda eğer araç manuelse...
  2. OZAN J

3000 devir hocam. 7000 devir yazmıyor orda lütfen.
  3. OZAN J

Zaten aracı her gün kullanıyorsanız, gün içerisinde minimum 3000-4000 devirlerde (duruma gore) vites atmaya özen gösterin. Böylece tıkanma sorunu şehir içinde meydana gelmeyecektir. Ayda 3-4 kez çıkılıyorsa da keza aynı durum geçerli. Ama ben kafama göre takılayım 3-4 gün sonra bu işlemi yaparım...
  4. OZAN J

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Kardeş ister park halinde ister giderken. Sanane ? Alan almış ama belki batarya performansından memnun değil ? belki de şarj etmek istemiyor arabasını 2-3 haftada bir yola çıkmayı seviyor ? Ben bu arabayı savunmuyorum bu arada. Onu alacağıma giderim tesla alırım daha iyi ama düşünmeden yorum...
  5. OZAN J

Bilmiyorum arkadaşın yaşımı ufak yada başka bir şey mi var. Arabanın yiyeceği daha çok ekmek var. Sedan modelinde bu bütün sorunları düzelteceklerine inanıyorum. Şahsen ben şuan için 10x almam. Ama sedan gelir ise ve F/P olarak iyi olur ise alınır olacaktır. Herkes tarafından beğeni toplar.
  6. OZAN J

Yazma biçimin yanlış . ***Sen siteden çıkarken hepsi site içinde park halinde duruyormu yoksa sadece hafta sonu falan mı biniyorlar?** **kurada en çok ankaraya mı çıktı acaba torpil olmasın :)** **togg yolda giderken mi? togg park halinde dururuken mi?**
  7. OZAN J

Reis Seni ne savunuyorum ne kötülüyorum. İnsanların tercih etmeme sebebi belki farklıdır araştırmak lazım. burada tartışma çıkarmana gerek yok. Araştıracak insanlar biz değiliz. Belki şarj istasyonları az? Belki ikliminden dolayı? Sebepleri vardır biz ne bilelim neden orada yok ?
  8. OZAN J

Orada fazla şarj istasyonu olmadığı için mi tercih edilmiyor acaba? Ki orta gelirli insanlar bu tür arabaları zor alır artık. Valla Aynı şekilde katılıyorum dediğine.
  9. OZAN J

İstanbul küçükyalıda(e5-yan yol) Hem park halinde hem de giderken neredeyse her saat görüyorum. Küçükyalı e5 türkcell ana binasının orasında genelde önümden geçiyor hep. Kocaeli çayırova bölgesinde bu zamana kadar 4 tane gördüm. park halinde de 2 tane sabit duran tanıdığım var :D Ama o arabanın...
  10. OZAN J

2008 honda Civic dururken öksürür gibi yapıyor

Enjektör diye tahmin ediyorum. Tabi bu tahmin. İlla honda kullanan arkadaşlar vardır formda.
  11. OZAN J

fiorino 1.4 fire safeline Alınır mı?

Hep devirli kullanmak gerekiyormuş yokuşlarda vs. Turbo olmadığı için araç toparlayamıyor. Şehir içi çok yorar sizi eğer uzun mesafeler kat ediliyorsa sürekli.
  12. OZAN J

TOGG'A ZAM GELDİ

Neden zam geliyor DOLARAMI BAĞLI ARABA :geek::blobdance::ROFLMAO: Bu arada Görmeyen arkadaşlar. Küçükyalı aydınevler Türkcell iş merkezinin önünden neredeyse haftada 3-4 defa geçiyor. Kornası Fiat doblonunkine benziyor .d Adam önümden geçerken kornaya bas dedim de öyle duyduk.
  13. OZAN J

Tesla Türkiye'de var mı?

Aggghhhh Bir adet tesla benim hayalim ya. Özellikle Model 3 :love:
Top Bottom