Neler Yeni

Binlerce togg satılmış bunlar nerede? trafikte seyir halinde hiç göremedim

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
Bak kardeşim, art niyetli konunu açtın, buradaki insanlarda sana cevabını verdi, neymiş sokakda 10 kişiden 2 sinden togg varmış yani burada senin şu ülkeye olan algını değiştirmen gerekiyor anlıyon dimi. Senin derdin başka dolmuşun ülkeye karşı burda salça olacak konular açıyon, adamlar sana evet gördük diyor sen diyorsun ki hareket halindemi park halindemi, ne bekliyonki maket arabamı diyelim illa neden bu kadar yermeye çalışıyon anlamıyorum, kendi ülkemizin arabası benim alacak param olsa bende TOGG alırım neden tesla alıyım ? şu bakış açını değiştir.
Yazma biçimin yanlış .
***Sen siteden çıkarken hepsi site içinde park halinde duruyormu yoksa sadece hafta sonu falan mı biniyorlar?**
**kurada en çok ankaraya mı çıktı acaba torpil olmasın :)**
**togg yolda giderken mi? togg park halinde dururuken mi?**
Arkadaşlar elinizi yormaya değmez. Küçük yaşta ki çocukları manipüle edip bir yerlere çekmek çok kolay. İşin ironik kısmı öyle biad ediyorlar ki inandıkları şeyin tersi olsa inanmak bile istemiyorlar. Zihni yerinde bi insana zorla biz doğruyu gösteremeyiz. Bunu kendisi çabalayıp yapmalı. Boşverin cevap vermeyin.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
Daha doğrusu ben cevap verince aşağılık kompleksine girdin. 100 bin araç var ben göremiyorum diyerek kendince bu kadar satılmadı yalan atılıyor demek istedin muhtemelen. Ciddiye alınacak bir arkadaşa benzemiyorsun kendinle çelişir niteliktesin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk başta doğruyu duyarsa belki normale döner dedimde ciddiye alınacak niteliği yok. Salla.
Bilmiyorum arkadaşın yaşımı ufak yada başka bir şey mi var. Arabanın yiyeceği daha çok ekmek var. Sedan modelinde bu bütün sorunları düzelteceklerine inanıyorum. Şahsen ben şuan için 10x almam. Ama sedan gelir ise ve F/P olarak iyi olur ise alınır olacaktır. Herkes tarafından beğeni toplar.

The Semih

80+ Gold
Arkadaşlar elinizi yormaya değmez. Küçük yaşta ki çocukları manipüle edip bir yerlere çekmek çok kolay. İşin ironik kısmı öyle biad ediyorlar ki inandıkları şeyin tersi olsa inanmak bile istemiyorlar. Zihni yerinde bi insana zorla biz doğruyu gösteremeyiz. Bunu kendisi çabalayıp yapmalı. Boşverin cevap vermeyin.
Annesinin babasının sözünü dinlemez gidip Beyaz kurt gibi kanalların dediklerine inanır çözdüm ben bu arkadaşı.

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
Bilmiyorum arkadaşın yaşımı ufak yada başka bir şey mi var. Arabanın yiyeceği daha çok ekmek var. Sedan modelinde bu bütün sorunları düzelteceklerine inanıyorum. Şahsen ben şuan için 10x almam. Ama sedan gelir ise ve F/P olarak iyi olur ise alınır olacaktır. Herkes tarafından beğeni toplar.
Zaten 100 yıllık araç yapan firmalarda bile kronik hatalar varken kendi çabamızla yapılan ve daha yeni üretime giren bir araçta nasıl olmamasını bekliyorlar. Zamanla hallolucak ve düzelecek hatalar.

The Semih

80+ Gold
Bende Sedan modelinin patlama yapacağının düşünüyorum hatta Egea dan fazla satıcak çoğu kişi sedan modelini bekliyor.

Yazma biçimin yanlış .
***Sen siteden çıkarken hepsi site içinde park halinde duruyormu yoksa sadece hafta sonu falan mı biniyorlar?**
**kurada en çok ankaraya mı çıktı acaba torpil olmasın :)**
**togg yolda giderken mi? togg park halinde dururuken mi?**
yanlış değil. Togg park halinde dururken gördüm adam çekmiş evin önüne yoldan geçerken günde 2 defa görüyorum. Ama trafikte tekeri dönerken görmedim dedim. Diğer mesajlarıma da bakınız işinize gelen mesajı çekip alıp koyarsanız asıl o biçim yanlış. Adam sitede komşumda var demiş e bende dururken değil yolda tekeri dönerken mi gördünüz diye yazmayayım mı yani konu bu zaten. Siizn düşünce biçiminiz mi yazmış benim yazma biçimim mi acaba? Benim hiç görmediğim aracı ankarada bidolu gördüm diyen varsa ona da yazdım kurada en çok ankarayamı çıktı diye bunu nasıl ne olarak anladınız ? Yani herkesin anlama biçimi farklı olabilir onu bilmem ama benim yazdıklarımın biçimi gayet doğru size yanlış gelirse benim yapabileceğim bişey yok inanki. Ha siz doğruya yanlış derseniz ben ne diyeyim haklısın mı diyeyim size?

Zaten 100 yıllık araç yapan firmalarda bile kronik hatalar varken kendi çabamızla yapılan ve daha yeni üretime giren bir araçta nasıl olmamasını bekliyorlar. Zamanla hallolucak ve düzelecek hatalar.
Kardeş endüstri 4.0 bir araştır istersen neymiş?

The Semih

80+ Gold
1709551184570.png
1709551195950.png

olda tekeri dönerken mi gördünüz diye yazmayayım mı yani konu bu zaten.
Diyelim ki tekeri dönmüyor o yüzden park halinde ne diceksin merak ediyom ? Arabasını yeni almıştır sürmek istemiyodur ben mesela yeni aldığım ürünü kullanmaya kıyamıyorum ?

Bende Sedan modelinin patlama yapacağının düşünüyorum hatta Egea dan fazla satıcak çoğu kişi sedan modelini bekliyor.
sen daha yaşadığın ülkedeki genel sağlık sigortasına kayıtlı işsiz sayısından haberin yok togga da egeadan fazla satacak demen gayet normal :D

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,221
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Ben balıkesir'de her gün görüyorum mutlaka yolda

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
257
İsim
OZAN TANKUŞ
yanlış değil. Togg park halinde dururken gördüm adam çekmiş evin önüne yoldan geçerken günde 2 defa görüyorum. Ama trafikte tekeri dönerken görmedim dedim. Diğer mesajlarıma da bakınız işinize gelen mesajı çekip alıp koyarsanız asıl o biçim yanlış. Adam sitede komşumda var demiş e bende dururken değil yolda tekeri dönerken mi gördünüz diye yazmayayım mı yani konu bu zaten. Siizn düşünce biçiminiz mi yazmış benim yazma biçimim mi acaba? Benim hiç görmediğim aracı ankarada bidolu gördüm diyen varsa ona da yazdım kurada en çok ankarayamı çıktı diye bunu nasıl ne olarak anladınız ? Yani herkesin anlama biçimi farklı olabilir onu bilmem ama benim yazdıklarımın biçimi gayet doğru size yanlış gelirse benim yapabileceğim bişey yok inanki. Ha siz doğruya yanlış derseniz ben ne diyeyim haklısın mı diyeyim size?

Kardeş endüstri 4.0 bir araştır istersen neymiş?
Kardeş ister park halinde ister giderken. Sanane ? Alan almış ama belki batarya performansından memnun değil ? belki de şarj etmek istemiyor arabasını 2-3 haftada bir yola çıkmayı seviyor ? Ben bu arabayı savunmuyorum bu arada. Onu alacağıma giderim tesla alırım daha iyi ama düşünmeden yorum yazıyorsun. Senin bulunduğun lokasyonda sürücüsü az ise biz ne yapalım ?

The Semih

80+ Gold
sen daha yaşadığın ülkedeki genel sağlık sigortasına kayıtlı işsiz sayısından haberin yok togga da egeadan fazla satacak demen gayet normal :D
Baksana adamın derdi başka biz ne söylesek sen bildiğini okucan abicim, hala sigortaya takmış kaç tane mesaj attım bir tanesine cevap veremedin neden çünkü mantıklı hepsi.

Merak etme benim haberim var herşeyden yaşımız ufak değil, ben sana açıklamasını yaptım o yüzden sigorta bahanesine cevap yazma gereği duymuyorum.

Emsal

80+ Silver
Evet meşhurdur ki: Hilâl-i îde bakarlardı. Kimse bir şey görmedi. İhtiyar bir zât yemin etti: "Hilâli gördüm." Halbuki gördüğü hilâl, kirpiğinin tekavvüs etmiş beyaz bir kılı idi. Kıl nerede, Kamer nerede?

İhtiyar zat konuyu açan arkadaşı temsil ediyor bence:)

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Muhammed emin efe
Tezinin arkasında duramayınca konuyu manipüle mi etmeye karar verdin. Şu an senin hakkında düşüncem nötr ama umarım kendi zekan ile fikirler ortaya koya bileceğin yaşa geldiğinde şu dogmatik düşüncelerinden kurtulursun. Konunun başında yaptığın konuşmadan belliydi senin amacında ben yine doğruyu söyliyim belki iki dk kendi beynin ile karar verirsin dedim. pek yazık.

Top Bottom