mehmettici
80+ Silver
otv muafiyetiyle almak istiyoruz otv muaf 316 bine falan geliyor deyermi ilk arabamiz olacak
%90 uzeri degil bunlar %30-35 için %90 engel olarak 316 bine geliyoremin misiniz 316 bin civarına geldiğine?
Fiyat Listesi
Engelliler için sunduğumuz hizmetleri ve uygun araç çözümlerini Fiat Engelsiz Hareket ile keşfedin!engelsizhareket.fiat.com.tr
bu dediğinizi ilk defa sizden duyuyorum bayiler yüzdeliğine bakmadan bu fiyatları söylüyor çünkü%90 uzeri degil bunlar %30-35 için %90 engel olarak 316 bine geliyor
otv fiyati iptal oluyor yari yariya fiyat gidiyor alan yakinlarim var bizde alacagiz Alınır mı? 316 binebu dediğinizi ilk defa sizden duyuyorum bayiler yüzdeliğine bakmadan bu fiyatları söylüyor çünkü
cok yokuş yok ilde dişari illere arada mal vs almaya gidilecekHep devirli kullanmak gerekiyormuş yokuşlarda vs. Turbo olmadığı için araç toparlayamıyor. Şehir içi çok yorar sizi eğer uzun mesafeler kat ediliyorsa sürekli.
1.4 motor 77bg gitmez bana 1.4 98bg era kağnı geliyor 77bg kaplumbağadır .Araç 77 beygir. 1.3 bir araç için biraz az ama alınmayacağı anlamına gelmez. Fiyat olarak güzel az yakar iş görür. Fazla bir beklentin yoksa alınır.
kullaniyormusunuz yoksa begire gore mi diyosunuz1.4 motor 77bg gitmez ben 1.4 98bg era kağnı geliyor 77bg kaplumbağadır .
Deneme fırsatım olmadı ama Hyundai era sedan fiorino ile denk değiller ama fiorino'nun kasası sedana göre daha fazla motor gücü ister zannımca . 1.4 fire egea sürmedim bindim gitmiyordu .kullaniyormusunuz yoksa begire gore mi diyosunuz