Gitmez ama fazla beklentisi yoksa işimi görsün yeter diyorsa alabilir.1.4 motor 77bg gitmez ben 1.4 98bg era kağnı geliyor 77bg kaplumbağadır .
Gitmez ama fazla beklentisi yoksa işimi görsün yeter diyorsa alabilir.1.4 motor 77bg gitmez ben 1.4 98bg era kağnı geliyor 77bg kaplumbağadır .
hocam şimdi egea ile fiorinonun kasa farki var 1.3 mu daha iyi olur 1.4 muDeneme fırsatım olmadı ama Hyundai era sedan fiorino ile denk değiller ama fiorino'nun kasası sedana göre daha fazla motor gücü ister zannımca . 1.4 fire egea sürmedim bindim gitmiyordu .
1.3 daha iyi olurhocam şimdi egea ile fiorinonun kasa farki var 1.3 mu daha iyi olur 1.4 mu
Ekonomik durumunda bağlı mazot olmuş 40tl .hocam şimdi egea ile fiorinonun kasa farki var 1.3 mu daha iyi olur 1.4 mu
1.3 daha iyi olur
hocam mesajıma bakınhocam şimdi egea ile fiorinonun kasa farki var 1.3 mu daha iyi olur 1.4 mu
haber kaynagini atarmisinhocam bunlarda ötv yüzde 15 sakın harcamayın hakkınızı burada. 315bin falan değil yani araç. sizin dediğiniz otomobil sınıfındaki yüzde 80 ötv için. ayrıca o fiyatlar yüzde 30 35 engel için de değil
haber kaynağı ne olum iyi misin. ötv muafiyeti diyoruz. ötv hafif ticariler için yüzde 15 tam ticari için yüzde 4türhaber kaynagini atarmisin
Bir de dostum 2014 model Ford Courier var bizde. 1.5 95 beygir motor var doblo tarzı istiyorsan tavsiye ederim. Ortalama 500-550 bandında. Eğer sizin için uygun bir fiyatsa bakmanı öneriyorum.otv muafiyetiyle almak istiyoruz otv muaf 316 bine falan geliyor deyermi ilk arabamiz olacakAlıntıyı görüntüle
alakasi yok otv full iptal oluyor araba farketmeksizinhaber kaynağı ne olum iyi misin. ötv muafiyeti diyoruz. ötv hafif ticariler için yüzde 15 tam ticari için yüzde 4tür
ee? ötv yüzde 15 ise (araç fiyatı/1.15) yapman lazım çünkü bu araçta ötv yüzde 15. eğer 80 olsaydı bölü 1.8 yapacaktık. 4 olsa bölü 1.04alakasi yok otv full iptal oluyor araba farketmeksizin
634 un yarisi otv kankaee? ötv yüzde 15 ise (araç fiyatı/1.15) yapman lazım çünkü bu araçta ötv yüzde 15. eğer 80 olsaydı bölü 1.8 yapacaktık. 4 olsa bölü 1.04
dostum o binek yani egea gibi megane gibi araçlar için. kaldı ki yarısı değil ötvsiz fiyat*1.8'i. senin baktığın araç fiorino hafif ticaridir. bu da yüzde 15 ötv demek. o yüzden de (fiorino fiyat/1.15) yapman gerekli634 un yarisi otv kanka