Arama sonuçları: *

1. UmutYiğit

900-1.100 tl ye alınacak araçlar

Toyota Auris, Honda Civic HB, denk getirebilirseniz Subaru Levorg(muhtemelen gelmez). Ben Japon seven biri olarak bunları önerebilirim.
  2. UmutYiğit

1.000.000 tl ye araba önerisi

Hocam 182 beygir olanlar zaten en çok piyasada olanlar.
  3. UmutYiğit

2021 ve sonrası daha doğrusu. 1697350719 Siz Elegance pakete iyi bakın 1.5 VTEC. Motoru ve şanzımanı gayet güzel sonuçta.
  4. UmutYiğit

Eco Elegance bulamayabilirsiniz dediğim gibi 2021 üretimlerde var sadece.
  5. UmutYiğit

Talisman çok güzel bir araç cidden Renault kalitesinin üstünde. Ben şahsen D segment olarak Passat ve Talismanı ayrı tutarım her zaman. Ama Talisman'ın uzun vade performansını bilmiyorum.
  6. UmutYiğit

Çevrenize de sormayı ihmal etmeyin. Her araç kronik sorunludur. Siz şanzıman ve motor konusunda kronik olmayan araç alırsanız rahat edersiniz. Kaporta kroniği bir şekilde toparlanır.
  7. UmutYiğit

Zaten 1 önceki kasaya da 2021 yılında geldi eco elegance paket onlar da 120 küsür beygir hocam.
  8. UmutYiğit

Servis ağı yok,sunroof konusunda çok problemli,yalıtımı kötü. Hocam 1.5 VTEC 182 beygir Elegancelar. Eco Elegance deneyimlemedim daha.
  9. UmutYiğit

RS paket var ama bence Elegance daha mantıklı.
  10. UmutYiğit

Audi de DSG hocam. Civic'in de kaportada sorunları var ama şanzımanından daha şikayet duymadım. Elektroniği hakkında da eleştiriler yok değil ama genele göre daha sağlam. Elektronik arızası çoğu Alman'da da var maalesef.Civic alınabilecek bir araç. DSG de düzgün kullanımda problem çıkarmaz ama...
  11. UmutYiğit

Hocam kaporta kalitesi kötü olsa da Civic ve Corolla olabilir ama Corolla LPG uyumlu değil. Leon/Golf alınabilir ya da 208 alınabilir. Bu araçlar kolay kolay üzmez. DSG biraz hassastır ama zevkli şanzıman otomatikler arasında.
  12. UmutYiğit

Hocam şanzıman konusunda garanti veremem fakat Talisman gayet iyi araçtır. Mondeo ve Insigniadan da daha konforlu bir araç Passat bulunabilirse belki Passat alınabilir. Ama kesinlikle Talisman da üst seviye olduğunu sonuna kadar hissettiriyor Renault kalitesinin çok üstünde. 1697347830 Hayır...
  13. UmutYiğit

e36 alınır mı ? citroen nemo satıp

E36 gibi araçları alacaksanız yaşlı yahut oturaklı insanlardan alınız. Ben tavsiye etmem yakıt tüketimi falan aşırı fazla. Gençlerin elinde de çok hırpalanıyor. Bakımlı aksesuarsız düşük kmde alınız alacaksanızç
  14. UmutYiğit

Bu araba ne kadar eder?

En az 1.5 milyona koymanız tavsiyemdir. Satılacağını düşünmüyorum seçim öncesi ama yine de şansınızı deneyin.
  15. UmutYiğit

850.000 TL sıfır araba önerisi

Toyota Corolla,508 modellerine bakabilirsiniz.
  16. UmutYiğit

Öneri Sizce hangi araba mantıklı ?

Bence 508 hem yeni hem konforlu hem teknolojik.
  17. UmutYiğit

En sevdiğiniz araba serisi

Dodge Charger serisi ya da Ford Mustang serisinin aşığıyım.
  18. UmutYiğit

1997 E36 320i alırken nelere dikkat edilmeli?

Eğer araçla drift atılmadıysa hayırlı olsun.Bakımı yapıldığı sürece sizi asla üzmez.
  19. UmutYiğit

300.000 TL Araba önerisi

Subaru Levorg
  20. UmutYiğit

Dünyanın en pahalı 10 arabası hangileri?

Özel üretimler sayılmazsa Rolls Royce'un bir aracı ya da Bugatti La Voiture Noire diye hatırlıyorum
Top Bottom