Neler Yeni

1.000.000 tl ye araba önerisi

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
Otomobil telefon önerileri
Bütçe
1000000
Merhaba 2016 160 HP Renault talisman alınır mı? biz beğendik ama edc şanzıman bir sorun çıkarırmı uzun süre kullanmak istiyoruz bütçe bir milyon 1.000.000

Reindi

80+ Silver
Merhaba 2016 160 HP Renault talisman alınır mı? biz beğendik ama edc şanzıman bir sorun çıkarırmı uzun süre kullanmak istiyoruz bütçe bir milyon 1.000.000
git insignia al veya mondeo ver 1m talismana vermek intihar gibi bişey ne buluyorlar şu arabada anlamıyorum reno la işte

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,946
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
git insignia al veya mondeo ver 1m talismana vermek intihar gibi bişey ne buluyorlar şu arabada anlamıyorum reno la işte
talisman gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

reno kalitesinin üstünde bir araba.

Reindi

80+ Silver
talisman gayet iyi.

reno kalitesinin üstünde bir araba.
17-18 insignia alabiliyorsun bu paraya talisman ölsem almam mondeo da çok güzel araba ama biraz yakar insignia da yakar ama talisman fazla yakmaz bana göre tek avantajı yakıtı talismanın

17-18 insignia alabiliyorsun bu paraya talisman ölsem almam mondeo da çok güzel araba ama biraz yakar insignia da yakar ama talisman fazla yakmaz bana göre tek avantajı yakıtı talismanın
he ama parça pahalılığı konusunda veya bakım konusunda mondeo ve insignia biraz tuzludur onuda söyliyeyim baştan sonra bana küfür etmesin arkadaş

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

he ama parça pahalılığı konusunda veya bakım konusunda mondeo ve insignia biraz tuzludur onuda söyliyeyim baştan sonra bana küfür etmesin arkadaş
Hocam eskiden 2012 chrolet kullanıyorduk onda beyaz duman sorunu oldu Opel le Chevrolet aynı değilmi

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yani motor ve şanzıman aynı değilmi
Motordan motora araçtan araca değişir. Chevrolet opelin çoğu parçasını kullanıyor. 1.6 ecotec motor ve 1.4 ecotec motor aynı.
Şanzımanlar değişebilir fakat cruzede vs. olan opelin motorları var.

Talisman bence alınır. Mantıksız gelebilir belki ama 1.5 almanı öneririm. 1.6da sorunlar olduğunu duymuştum. Bu motor mercedescileri yolda bırakan R9M motor. Çok önerilen bir motor değildir kendisi. He birde genelde edc dsg gibi büyük sorunlar açmaz. Donanıma gidişine konforuna hiç bir şey diyemem on numara araçtır.

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
Sen
Motordan motora araçtan araca değişir. Chevrolet opelin çoğu parçasını kullanıyor. 1.6 ecotec motor ve 1.4 ecotec motor aynı.

Talisman bence alınır. Mantıksız gelebilir belki ama 1.5 almanı öneririm. 1.6da sorunlar olduğunu duymuştum. Bu motor mercedescileri yolda bırakan R9M motor. Çok önerilen bir motor değildir kendisi. He birde genelde edc dsg gibi büyük sorunlar açmaz. Donanıma gidişine konforuna hiç bir şey diyemem on numara araçtır.
hocam bizimkinde 1.6 lt plus dı

Hocam bide 2023 model megane nasıldır ama joy modeli bide siz 1.000.000 hangi aracı öneririsiniz talismanın 1.5 çok pahalı bütçemizi aşıyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,584
İsim
uwu
passat alınır bence
Bayandan sigara bile içilmemiş 3/4 taklali ağır hasar kayitli tüm parçalar değişmiş araçta tek orjinal olan şey ..

Passat bak, Golf bak hocam, ama Talisman çok kaliteli bir araba Reno esk Reno değil.
Bunu hala anlamadilar ama çoğu arabası öyle değil yeni arabalarin çoğu güzel

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Hocam şanzıman konusunda garanti veremem fakat Talisman gayet iyi araçtır. Mondeo ve Insigniadan da daha konforlu bir araç Passat bulunabilirse belki Passat alınabilir. Ama kesinlikle Talisman da üst seviye olduğunu sonuna kadar hissettiriyor Renault kalitesinin çok üstünde.

değil tabi ki ne alaka chevrolet abd arabası opel alman malı
Hayır Opel Fransız PSA grubunun altyapısını kullanıyor. İnsignia'nın da kaportası yine PSA tarafından yapıldı motoru ise Amerikan GM tarafından. Bilmeden boş yorum yapmayın.

Top Bottom