Neler Yeni

Dünyanın en pahalı 10 arabası hangileri?

Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Hasan
Dur senin için arıyım yapmayın :) Googleye yazınca farklı farklı sıralamalar çıkınca kafam karıştı bilen varsa yazabilir mi ya da kesin doğru dediğiniz bi site varsa atabilir misiniz?

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dur senin için arıyım yapmayın :) Googleye yazınca farklı farklı sıralamalar çıkınca kafam karıştı bilen varsa yazabilir mi ya da kesin doğru dediğiniz bi site varsa atabilir misiniz?
Dostum belli başlı bir sıralama koyulmadıysa kendin koyman gerekir. Çünkü markalar kendi özel araçlarını çıkartıp istedikleri fiyata satıyorlar. Tamamen sallıyorum, Lamborghini 100 adet araba çıkartıyor fiyatını 1 milyon dolar koyuyor. Veya sadece 1 adet çıkartıp 10 milyonlarca dolara satıyorlar.

tsuki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
talha
Instagram
tsukisenshi
Özel üretim departmanını yenileyen Rolls-Royce yeni modeli Boat Tail ile 'dünyanın en pahalı otomobili' unvanını aldı. Sahibine özel olarak tasarlanan araç, 20 milyon Sterlinllik (28 milyon dolar) fiyatıyla, 2019 yılında 11.5 milyon sterline satılan Bugatti'nin La Voiture Noir modelini geride bırakt

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Özel üretimler sayılmazsa Rolls Royce'un bir aracı ya da Bugatti La Voiture Noire diye hatırlıyorum

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,558
Üyeler
166,403
Son üye