Neler Yeni

1.000.000 tl ye araba önerisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yasin
Bayandan sigara bile içilmemiş 3/4 taklali ağır hasar kayitli tüm parçalar değişmiş araçta tek orjinal olan şey ..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu hala anlamadilar ama çoğu arabası öyle değil yeni arabalarin çoğu güzel
Konu değerlenir, kendine araç arayan arkadaşlar ilanıma bakabilirsiniz.

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
Otomobil telefon önerileri
Hocam şanzıman konusunda garanti veremem fakat Talisman gayet iyi araçtır. Mondeo ve Insigniadan da daha konforlu bir araç Passat bulunabilirse belki Passat alınabilir. Ama kesinlikle Talisman da üst seviye olduğunu sonuna kadar hissettiriyor Renault kalitesinin çok üstünde.

Hayır Opel Fransız PSA grubunun altyapısını kullanıyor. İnsignia'nın da kaportası yine PSA tarafından yapıldı motoru ise Amerikan GM tarafından. Bilmeden boş yorum yapmayın.
Hocam talisman dan vazgeçtik ınsıgnıa ve passat da istemiyoruz 1.000.000 tl ye hangi aracı önerirsiniz otomatik

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye
Hocam talisman dan vazgeçtik ınsıgnıa ve passat da istemiyoruz 1.000.000 TL ye hangi aracı önerirsiniz otomatik
Hocam kaporta kalitesi kötü olsa da Civic ve Corolla olabilir ama Corolla LPG uyumlu değil. Leon/Golf alınabilir ya da 208 alınabilir. Bu araçlar kolay kolay üzmez. DSG biraz hassastır ama zevkli şanzıman otomatikler arasında.

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
Hocam kaporta kalitesi kötü olsa da Civic ve Corolla olabilir ama Corolla LPG uyumlu değil. Leon/Golf alınabilir ya da 208 alınabilir. Bu araçlar kolay kolay üzmez. DSG biraz hassastır ama zevkli şanzıman otomatikler arasında.
Hocam sedan olması lazım bide dsg almak pek istemiyoruz ozaman civic mi öneriyorsunuz

Benzin LPG olması lazım

Bide 2019 Audi a3 nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Yasin
Hocam sedan olması lazım bide dsg almak pek istemiyoruz ozaman civic mi öneriyorsunuz

Benzin LPG olması lazım

A3 güzel araba ama HB olarak alırdım ben olsam bu aracı, Bence sizin için FC5 Honda civic ideal, Benzin/Lpg üstelik fabrikasyon.

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Benzin LPG olması lazım

Audi de DSG hocam. Civic'in de kaportada sorunları var ama şanzımanından daha şikayet duymadım. Elektroniği hakkında da eleştiriler yok değil ama genele göre daha sağlam. Elektronik arızası çoğu Alman'da da var maalesef.Civic alınabilecek bir araç. DSG de düzgün kullanımda problem çıkarmaz ama yorarsanız üzebilir.

A3 güzel araba ama HB olarak alırdım ben olsam bu aracı, Bence sizin için FC5 Honda civic ideal, Benzin/Lpg üstelik fabrikasyon.
Kesinlikle doğru bir yaklaşım. Ama yine de A3 bence Civic'in yanında küçük kalıyor. İçi çok dar hissettirmişti bana.

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler
Audi de DSG hocam. Civic'in de kaportada sorunları var ama şanzımanından daha şikayet duymadım. Elektroniği hakkında da eleştiriler yok değil ama genele göre daha sağlam. Elektronik arızası çoğu Alman'da da var maalesef.Civic alınabilecek bir araç. DSG de düzgün kullanımda problem çıkarmaz ama yorarsanız üzebilir.

Kesinlikle doğru bir yaklaşım. Ama yine de A3 bence Civic'in yanında küçük kalıyor. İçi çok dar hissettirmişti bana.
Hocam bize şanzıman lazım bide genişlik ozaman bize en uygun Honda bide Honda civic en dolu paket hangisi hocam

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mahmut
İlgilendiği Kategoriler

Reav

80+ Silver
Merhaba 2016 160 HP Renault talisman alınır mı? biz beğendik ama edc şanzıman bir sorun çıkarırmı uzun süre kullanmak istiyoruz bütçe bir milyon 1.000.000
Cherry tiggo 7 bakmanızı öneririm.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,073
İsim
Asil

İzmir 35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru