Arama sonuçları: *

• Users: VirtudeN
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. VirtudeN

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

Direksiyon kırma olayı reflekse bağlı, çoğumuz acaba o anda o refleksi verebilecek miyiz ?
  2. VirtudeN

Bir de arkadaşın anlattığına göre ani gelişen bir olay
  3. VirtudeN

Yaya geçidinin genelde şehirlerarası ve karayollarında olmadığını varsayarsak ne anlatmak istediğimi tahmin edebilirdin.
  4. VirtudeN

Burada kusurlu yazmışım düzelteyim kısmı kusurlu çıkabilir
  5. VirtudeN

Olayı olduğu yer önemli değil mi dostum hız sınırının 70 km/h olduğu yerde 80-90 km/h hızla giderse kusurlu değil mi ?
  6. VirtudeN

Arkadaşla iletişim kurmak sanırım zor
  7. VirtudeN

@Furkan Karagülle Yazdığıma niye kahkaha attın kanka merak ettim :D
  8. VirtudeN

O yolda atıyorum 80-90km hızla gidip karşısına adam çıktığında ani frene basıp vurduysa abisi kısmi kusurlu çıkabilir
  9. VirtudeN

Bir de burada önemli olan bir diğer husus arkadaşın abisi adama ani frenle 50-60 hızla mı vurdu, yoksa fren yapmadan düz 50-60 hızla mı vurdu
  10. VirtudeN

Yaya geçidinde trafik lambası olmasaydı dediğiniz doğru olurdu ama trafik lambası varmış
  11. VirtudeN

Arkadaşın anlattığında göre yaya geçinde ışıklar var o yüzden yaya burda kısmi kusurlu İşin ucunda ölüm olunca davalar farklı sonuçlanabiliyor
  12. VirtudeN

Haberde bir de bu yazıyor yaya geçidine yaklaşırken hızını azaltmadığı için tali kusurlu bulundu
  13. VirtudeN

Bu olayda yaralanma olmuş, arkadaşın anlattığında ise ölüm o yüzden kararda farklılıklar olacaktır.
  14. VirtudeN

Davada kritik olay vefat eden adamın ailesinin tutumu, üsteleme durumlarında iş uzayıp sıkıntıya girebilir
  15. VirtudeN

Burada yaya ,yaya geçidi diye yol hakkı benim diye direk yola çıkmamalıydı ama sürücünün de yaya geçidine yaklaşınca hızını azaltıp dikkat etmesi gerekiyordu
  16. VirtudeN

Fren yapması gerektiğini kendi de biliyordur. Alkollü olduğu nerden çıkardın ? Konuyu anlamadın sanırım dostum yukarda biri adama hak etmiş demiş ona istifaden yazmış
  17. VirtudeN

Adam hata yapmış olabilir ama hak etmiş demek ?
Top Bottom