İlk mesajınızda kesin alkol almıştır dediniz, şimdi de ödünç arabayla bastığını ima ediyorsunuz. Belki de kurallara uyan medenî bir insandır. Bir hocamızın sözü; "medenî insan sabah 5'te bile kırmızı ışıkta bekleyen insandır".O saat te kimse hız sınırını umursamaz. Araba da ödünç se, deli gibi basılır.
Eğer yaş ile bilgi doğru orantılı olsaydı yaşlıların tümü bizden çok daha bilgili olurdu.O kadar uğraşmama değeceğini sanmıyorum
o kadar ceza yemene rağmen hala frene basmadıysan sende sıkıntı var demektir benceKanka 5 kere ceza yedim yaya geçidinde frene basmadığım için, Ve yaya yoktu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kadar uğraşmama değeceğini sanmıyorum
İtiraz ettim zaten hepsi sonuçlandı bi akıllı siz değilsiniz arkadaşlar.o kadar ceza yemene rağmen hala frene basmadıysan sende sıkıntı var demektir bence
bu arada Kamera falan varsa etrafta kanıtlayabilirsiniz suçsuz olduğunu.
tamam.İtiraz ettim zaten hepsi sonuçlandı bi akıllı siz değilsiniz arkadaşlar.
Tamam sen bilirsin 2 mizde ortak nokta bulamiyoruz bosverelim toksiklesmeye gerek yok muhtemelen kan parasi oder abisi hapis yatmazEvet bazen suçlu olsa bile hakim insaflı davranabiliyor biraz şansa kalıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum ne olursa olsun devlet yayaya hak veriyor ne zaman anlayacaksın acaba.
Bu olayda yaralanma olmuş, arkadaşın anlattığında ise ölüm o yüzden kararda farklılıklar olacaktır.Kırmızı ışıkta geçen yayaya çarpan sürücü kusursuz bulundu, avukat rapora itiraz etti
İzmir in Karşıyaka ilçesinde yayaya kırmızı ışık yanmasına rağmen yolun karşısına geçmeye çalışan Kudret Özgeren e (41) L.Ü. nün kullandığı otomobil çarptı. Kazanın ardından yatağa bağımlı hale gelen Özgören, Adli Tıp Kurumu Trafik İhtisas Dairesi tarafından hazırlanan raporda asli kusurlu...www.egepostasi.com
ehliyeti olmayan daha 1 saat şehir içi araç kullanmayan arkadaş bana bilgi veriyor. Yaşını ehliyetin varmı diye sordum ilk olarak bunu bilmeni isterim. İkinci olarakta ortada yaşanmışlık var diyorum ne olursa olsun devlet yayaya hak veriyor suçlu olsa bile burada bilgisayar başından kalkmayan asosyal arkadaşların bana bilmişlik taslaması çok komik.Eğer yaş ile bilgi doğru orantılı olsaydı yaşlıların tümü bizden çok daha bilgili olurdu.
Çok toksik birisin. Ne istediğini daha çözmüş değilim.
Yaşım 19. Hukuk üzerinden eğitim alma yolunda emin adımlarla ilerliyorum.
Ayrıca bir insana yaş sormak demek seviyesizlik belirtisidir. Çünkü aklın yaşla olacağını düşünürler. Genelde tam vazife gösteremeyen kişiler.
Engelliyorum seni, mesajıma cevap verme.