MasterOfPuppets
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 603
- İsim
- Gokhan
Yaya geçidinin neresinde olduğu oldukça önemli bu durumda. Örneğin seyir sol tarafta devam ederken bir anda soldan yola çıkarda başka, geçidin tam ortasında ise başka değerlendirilir. Neticede ağır yürüyen vs. biri olabilir ve yürüyüşü esnasında ışık kırmızıya dönmüş olabilir. Bilemeyiz. Dolayısı ile çevre kamera kayıtları var ise görgü tanıkları ifadeleri ile seyir değişebilir.
Ben aracıma çarpan ehliyetsiz koruma ekipmansız hız sınırının aşırı üzerinde elinde telefon olan bir motor sürücüsünün 8 de 8 suçlu olduğu durumda bile yoğun bakımdan çıkmasını bekledim. Bu işler kritik arkadaşlar.
Neticede bir insan rahmetli oldu yapılan yorumlarda ayarı kaçıran kişileri usturuplu davranmaya davet ediyorum. Ölen babanız / dedeniz olabilirdi. Kazayı yapan sizde olabilirdiniz.
Ben aracıma çarpan ehliyetsiz koruma ekipmansız hız sınırının aşırı üzerinde elinde telefon olan bir motor sürücüsünün 8 de 8 suçlu olduğu durumda bile yoğun bakımdan çıkmasını bekledim. Bu işler kritik arkadaşlar.
Neticede bir insan rahmetli oldu yapılan yorumlarda ayarı kaçıran kişileri usturuplu davranmaya davet ediyorum. Ölen babanız / dedeniz olabilirdi. Kazayı yapan sizde olabilirdiniz.