Neler Yeni

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

Critaes

80+ Bronze
Herkes en ince ayrıntısına kadar kendi kafasından bir şeyler yazmış, senaryolar kurmuş, böyle olsaydı - şöyle olsaydı diye. Yok diğeri sen yanlışsın falan filan. Arkadaşlar sizin burada bir şeyler yazmanız mahkemenin sonucunu değiştirmeyecek boş yere birbirinizle tartışıyorsunuz. Konuyu açan arkadaş bilgi istemiş, siz ise bilgi kirliliği yaratıyorsunuz. Adam direksiyonu sağa çekse, frene önceden bassa, daha dikkatli olsa iyiydi demişsiniz. Zaten öyle yapsa bu durumda kaza gerçekleşemez değil mi? Bu tarz durumlarda sizin bilgisayar başında oturduğunuz gibi rahat karar veremez kimse ne yazık ki.

Can...

80+ Platinum
60 ile gidiyorsan kırabilirsin. Hafif bir kayma bile can kurtarabilir. Tabi alkollü kullanıyorsa, yayayı fark edebilmesi gecikir ve geç kalır.
Bilader senin ne alkol sevdan varmış be raporluyoruz yanlış bilgilendirme yiyorsun yine aynı saçma fikirlerini yazıyorsun

H4ka4n

80+ Bronze
ehliyeti olmayan daha 1 saat şehir içi araç kullanmayan arkadaş bana bilgi veriyor. Yaşını ehliyetin varmı diye sordum ilk olarak bunu bilmeni isterim. İkinci olarakta ortada yaşanmışlık var diyorum ne olursa olsun devlet yayaya hak veriyor suçlu olsa bile burada bilgisayar başından kalkmayan asosyal arkadaşların bana bilmişlik taslaması çok komik.
Dostum konuyu sonuna kadar okuyum belki bi zeka kırıntısı vardır diyodum da yeter artık bu ne cahillik ya trafik bilgin 0 kültürün 0 ve hâlâ insanlara bilgisiz asosyal fln diyorsun ne boş bişey

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Araç sahibi minimum %8 kusurlu. O kesin bir şey. Çünkü kurallara göre aracın sahibi konu ne olursa olsun aracın içinde sürücü olduğu için %8 kusurlu sayılır. Belki son zamanlarda değişmiştir bilemem. Kırmızı ışık, yaya geçidi olup olmaması üst geçit olup olmaması, sürücünün hızı gibi etkenler dikkate alınacaktır. Bir insanın ölümüne sebep olmanın karşılığı nedir bilemem tabii.

Kadir_1987

80+ Silver
Arkadaşlar öncelikle bu konuyu seçtiğim için özür dilerim,neyi seçeceğimi bilemedim.

Abim gece 10.30-11 sularında trafik kazası geçirdi.Kırmızı ışıkta geçen yayaya ortalama 50-60km hızla vurdu.%100 yaya kusurlu kendimce ve abimin anlattıklarına göre.

Çarptığı 69 yaşındaki adam maalesef kafasını yere vurup hayatını kaybetti.

Şimdi şöyle bir husus var,abim hız sınırlarına uymuş,sakin bir şekilde giderken kendisine kırmızı yanan 69 yaşındaki adama çarpmış ve adam hayatını kaybetmiş.

Yarım saat sonra,11'de mahkemesi var,sizce sonuç ne olur?Beraat alır mı?

İyi forumlar.
Tüm Mobese Ve HTS kayıtları incelenecek.
Abin seyir halinde telefon ile konuşmuyor ise ve yaya geçidini gördüğün de fren lambası yanıyor mu yanmıyor mu ( yani yaya geçidini gördüğün de dikkat ediyormu maayetin de ) hepsini kontrol edecekler.
Allah vefat eden kişiye rahmet eylesin.
Abin bahsettiğin şekilde sıfır hatasız ise abine de allah beraat nasib etsin inşaallah.
Çok geçmiş olsun :(

Bu arada umarım aile ne kadar zor olursa da olsun anlayış ile karşılayan metanetli ve insan gibi insanlardır da ailene musallat olmazlar.
Maalesef ülkemiz de bu tarz insanlar var.
%100 yaya suçlu dahi olsa bazen karşı taraf şoförün ailesine sıkıntı çıkartabiliyor her mana da.
İnşaallah sıkıntısız bir süreç olur.

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.
Kanka daha önce hiç araba kullandın mı ya da arabaya bindin mi? Frene basıldığı gibi zınk diye duruyor mu araç. Ayrıca gece işi çıkmış olamaz mı gece dışarı çıkanlar sadece alkollü mü? Bu yanlış bilgilendirilmelik bir durum değil ban sebebi şahsen

Sakurajima Mai

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
625
İsim
Abdulkadir Erdem
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
Yayaya bir şey olduğu zan cezasını sürücü çekiyor :/ maalesef bu ülkede adalet yok. Yaya için kırmızı yanıyor adam yola çıkıyor araba çarpıyor sürücü ceza alır ülkemizde maalesef böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.
Ha ha ha güleyim bari sanırsın adalet sarayında çalışıyor

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Ne olmuş şimdi mahkemenin sonucu? Adamı asmışlar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de bir arabada frenin ne işe yaradığını bilmeyen çok bilmişler, siz ne zaman ehliyet sınavına gireceksiniz? Kazanma şansınız olduğuna inanıyormusunuz?

babapro21

80+ Bronze
Öyle bir şey yok. Senin ne kadar seviyesiz biri olduğunu biliyorum eski mesajlarından dolayı. Zaten engellisin bende.

Hak veremezsin. Kendi hatası yüzünden başka insanların hayatı kararabiliyor. Bu şekilde düşünemezsin.
Adam yaşlı YAŞLI!!
okuyabiliyor musun.
Adam goremeyebilir ya da unutabilir o baktığı tarafta araba olduğunu Biz bile unutup yola gidebiliyoruz...
Olmaz deme başına gelince gorurum seni.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Mahkeme ilk duruşma sonucu???

Top Bottom