FR13NDSLX
80+ Platinum
- Katılım
- 27 Mart 2020
- Mesajlar
- 17,589
- Reaksiyon skoru
- 11,462
Şey aslında tr ortalaması 90 oluyor 100 ün altı çok kötü sayılmıyorbanlayın şunu forumdan iq su 100 ün altında
Şey aslında tr ortalaması 90 oluyor 100 ün altı çok kötü sayılmıyorbanlayın şunu forumdan iq su 100 ün altında
senin anlatımınla haklı veya haksız denilemez varsa güvenlik kamerasına bakılır yoksa şahit ve fren izine bakılır.yaya geçidi var mı yokmu bakılır. yaya geçidi varsa hız azaltması gerekir öncelik yayanındır %100 suç olur karşı tarafın ailesi sucçlamadan vaz geçerse hakim kamu davası olarak ele alır 5 yıl altı şartlı tahliye olur. deliller toplanması lazım burdan bir şey diyemeyiz tam olarak. zaten fren izinden bellidir kaç km hız yaptığı. kırmızı ışıktan yayanın geçmemesi gerekir bu bir suçtur ve kanunen para cezası vardır(yaya geçidi hariç öncelik yayadadır) bu durum değerlendirilir yazdıklarında haklıysan ve olay yerinden kaçmamışsa tutuksuz yargılama yapılır ardından salarlar. eğer kaçmışsa olay anında tutuklu yargılama yapılır karara göre işlem yapılırArkadaşlar öncelikle bu konuyu seçtiğim için özür dilerim,neyi seçeceğimi bilemedim.
Abim gece 10.30-11 sularında trafik kazası geçirdi.Kırmızı ışıkta geçen yayaya ortalama 50-60km hızla vurdu.%100 yaya kusurlu kendimce ve abimin anlattıklarına göre.
Çarptığı 69 yaşındaki adam maalesef kafasını yere vurup hayatını kaybetti.
Şimdi şöyle bir husus var,abim hız sınırlarına uymuş,sakin bir şekilde giderken kendisine kırmızı yanan 69 yaşındaki adama çarpmış ve adam hayatını kaybetmiş.
Yarım saat sonra,11'de mahkemesi var,sizce sonuç ne olur?Beraat alır mı?
İyi forumlar.
tr ortalaması 80 civarı, 90 yazılmasının sebebi monkeleri kışkırtmamak dŞey aslında tr ortalaması 90 oluyor 100 ün altı çok kötü sayılmıyor![]()
Seninki 50 nin altında.banlayın şunu forumdan iq su 100 ün altında