Neler Yeni

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

Juiclair0

80+ Silver

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Mahkeme bugün zaten. İlk sonucu bu gün öğreniriz. Sonra bu dava 3 - 4 yıl uzar gider.

Farway

80+ Silver
Can kaybı olaylarına yaklaşımla yaralanmaya yaklaşım çok farklı oluyor.

Hız sınırları içerisindeyse,içinde bulunduğu hâl dediğin gibi yaya kırmızı ışıkta geçmişse cezada alsa para cezasına dönüşebilir diye düşünüyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun kanıtlar çok önemli.

Maykıl

80+ Silver
Ehliyetinin bile olmadığına eminim, Yaşın kadar ceza yedim dostum yaya geçidinde yavaşlamadım diye.
Ehliyetim olmasada kurallari biliyorum kırmızı isikta gecmis ve abisi hiz sinirina uymus eger ıssız bir yerde degilde kamerlaarin oldugu bir yerdeyse abisi hakli cikmali herseyi yasa baglamayin...

Juiclair0

80+ Silver
Dostum olay yaya geçidinde yaşandıysa isterse karşı adam intihar etmeye kalksın suçlu sen oluyorsun, Bilmiyorsan yorum yapma.

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Mehmet bozan
Hız sınırına uyduğunu nereden biliyoruz?

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
sezer adıgüzel

Juiclair0

80+ Silver
Dostum yazdığımı okuyormusun isterse %100 suçlu olsun yaya, Olay yaya geçidinde gerçekleşmiş kırmızı yansa bile yaya geçiniden geçerken frene dokunup yavaşlaması lazım.

Sercankır

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Sercan
Arkadaşlar öncelikle bu konuyu seçtiğim için özür dilerim,neyi seçeceğimi bilemedim.

Abim gece 10.30-11 sularında trafik kazası geçirdi.Kırmızı ışıkta geçen yayaya ortalama 50-60km hızla vurdu.%100 yaya kusurlu kendimce ve abimin anlattıklarına göre.

Çarptığı 69 yaşındaki adam maalesef kafasını yere vurup hayatını kaybetti.

Şimdi şöyle bir husus var,abim hız sınırlarına uymuş,sakin bir şekilde giderken kendisine kırmızı yanan 69 yaşındaki adama çarpmış ve adam hayatını kaybetmiş.

Yarım saat sonra,11'de mahkemesi var,sizce sonuç ne olur?Beraat alır mı?

İyi forumlar.
Abin büyük ihtimalle kan parası öder.Bana öyle geldi.Ancak sıkıntı parada değil.Psikolojisi çok kötü durumdadır,yaşlı adamın ailesi de çok kötü durumdadır...Geçmiş olsun.

Maykıl

80+ Silver
Dostum yazdığımı okuyormusun isterse %100 suçlu olsun yaya, Olay yaya geçidinde gerçekleşmiş kırmızı yansa bile yaya geçiniden geçerken frene dokunup yavaşlaması lazım.
Yaya gecidi nerde ya normal isiklardan gecerken yayaya kirmizi yanarken abisine yesil isik yanarken abiside hiz sinirlarina uyarken olmus benmi anlamadim birdaha bakayim

Top Bottom