Juiclair0
80+ Silver
Ehliyetinin bile olmadığına eminim, Yaşın kadar ceza yedim dostum yaya geçidinde yavaşlamadım diye.Kırmızı isik... Hiz sinirina uymus
Ehliyetinin bile olmadığına eminim, Yaşın kadar ceza yedim dostum yaya geçidinde yavaşlamadım diye.Kırmızı isik... Hiz sinirina uymus
Ehliyetim olmasada kurallari biliyorum kırmızı isikta gecmis ve abisi hiz sinirina uymus eger ıssız bir yerde degilde kamerlaarin oldugu bir yerdeyse abisi hakli cikmali herseyi yasa baglamayin...Ehliyetinin bile olmadığına eminim, Yaşın kadar ceza yedim dostum yaya geçidinde yavaşlamadım diye.
Abim hız sınırlarına uymuş,sakin bir şekilde giderken kendisine kırmızı yanan 69 yaşındaki adama çarpmış
Kimin neyi hakkettiğine biz karar veriyorsak tanrının görevi ne?Alır bana göre adam yapmaması gereken şeyi yapmış ve risk gerçekleşmiş haketmiş diyebiliriz yani beraat eder (hız sınırıda önemli)
Yazık...Alır bana göre adam yapmaması gereken şeyi yapmış ve risk gerçekleşmiş haketmiş diyebiliriz yani beraat eder (hız sınırıda önemli)
Abin büyük ihtimalle kan parası öder.Bana öyle geldi.Ancak sıkıntı parada değil.Psikolojisi çok kötü durumdadır,yaşlı adamın ailesi de çok kötü durumdadır...Geçmiş olsun.Arkadaşlar öncelikle bu konuyu seçtiğim için özür dilerim,neyi seçeceğimi bilemedim.
Abim gece 10.30-11 sularında trafik kazası geçirdi.Kırmızı ışıkta geçen yayaya ortalama 50-60km hızla vurdu.%100 yaya kusurlu kendimce ve abimin anlattıklarına göre.
Çarptığı 69 yaşındaki adam maalesef kafasını yere vurup hayatını kaybetti.
Şimdi şöyle bir husus var,abim hız sınırlarına uymuş,sakin bir şekilde giderken kendisine kırmızı yanan 69 yaşındaki adama çarpmış ve adam hayatını kaybetmiş.
Yarım saat sonra,11'de mahkemesi var,sizce sonuç ne olur?Beraat alır mı?
İyi forumlar.
Yaya gecidi nerde ya normal isiklardan gecerken yayaya kirmizi yanarken abisine yesil isik yanarken abiside hiz sinirlarina uyarken olmus benmi anlamadim birdaha bakayimDostum yazdığımı okuyormusun isterse %100 suçlu olsun yaya, Olay yaya geçidinde gerçekleşmiş kırmızı yansa bile yaya geçiniden geçerken frene dokunup yavaşlaması lazım.