Neler Yeni

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.
Öyle bir şey yok. Senin ne kadar seviyesiz biri olduğunu biliyorum eski mesajlarından dolayı. Zaten engellisin bende.
Haketmis demek ne kadar adice düşünce.
Adam yaşlı anasını yaşlı unutabilir hangi ışıkta geçeceğini belji hizli karsiya geçerim derken ayağı kitlendi hani genç olsa dediğini anlarim ama adam yaşlı bu kadar mı... Neyse boşver
Hak veremezsin. Kendi hatası yüzünden başka insanların hayatı kararabiliyor. Bu şekilde düşünemezsin.

mehmet4732

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
475
İsim
mehmet
Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.
İnşallah trolldür

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Fren yapması gerektiğini kendi de biliyordur. Alkollü olduğu nerden çıkardın ?
Öyle bir şey yok. Senin ne kadar seviyesiz biri olduğun biliyorum eski mesajlarından dolayı. Zaten engellisin bende.

Hak veremezsin. Kendi hatası yüzünden başka insanların hayatı kararabiliyor. Bu şekilde düşünemezsin.
Konuyu anlamadın sanırım dostum yukarda biri adama hak etmiş demiş ona istifaden yazmış

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Genç birisi olsa bir şey olacağını sanmam ancak yaşlı olduğu için... :( Şehir içi her daim bir yerden birisi çıkabilecek düşüncesiyle gitmek gerekiyor. Ben özellikle gece yeşil ışıkta bile geçerken sağa sola bakıyorum yola atlayan tofaş var mı diye

kaanalpay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
Kaan Alpay
Beraat almasa bile en fazla 2-3 ay yatar. Bilemedin 2 yıl fl ( düşük ihtimalle). Beraat de alabilir. Türkiye burası belli olmaz

Can...

80+ Platinum
Ne anlatıyon hacı sen

Eclipse

80+ Bronze
Geçmiş olsun. Trafik kurallarınca bir aksilik yoksa kanıtladığı takdirde hukuken bir sorun yaşamaz diye umuyorum.

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar öncelikle bu konuyu seçtiğim için özür dilerim,neyi seçeceğimi bilemedim.

Abim gece 10.30-11 sularında trafik kazası geçirdi.Kırmızı ışıkta geçen yayaya ortalama 50-60km hızla vurdu.%100 yaya kusurlu kendimce ve abimin anlattıklarına göre.

Çarptığı 69 yaşındaki adam maalesef kafasını yere vurup hayatını kaybetti.

Şimdi şöyle bir husus var,abim hız sınırlarına uymuş,sakin bir şekilde giderken kendisine kırmızı yanan 69 yaşındaki adama çarpmış ve adam hayatını kaybetmiş.

Yarım saat sonra,11'de mahkemesi var,sizce sonuç ne olur?Beraat alır mı?

İyi forumlar.
Geçmiş olsun hocam kanıtlar önemli tabi ki de gerçekten haklı olup olmadığını görmek için bende dava gördüm kanıt ve görgü tanıkları çok önemli onlar olmasa şuan içerdeyim alakam olmayan olaydan iyi kanıtların olması lazım aksi taktirde burası Türkiye

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Öncelikle geçmiş olsun. Adamın kırmızıda geçtiğini kanıtlayan ve sürücünün hız sınırını aşmadığını kanıtlayan bir güvenlik veya mobese kamerası görüntüsü yoksa, bir görgü tanığı yoksa, adamın yakınları da şikayetlerinde ısrarcı olurlarsa abinin işi maalesef çok zor. Mahkemeden hapis cezası gelir.

Kamera görüntüsü çok kritik bu noktada. Issız bir yer miymiş?

Top Bottom