Neler Yeni

Kırmızı ışıkta geçen Yaya.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Olayı olduğu yer önemli değil mi dostum hız sınırının 70 km/h olduğu yerde 80-90 km/h hızla giderse suçlu değil mi ?
Burada kusurlu yazmışım düzelteyim kısmı kusurlu çıkabilir

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Olayı olduğu yer önemli değil mi dostum hız sınırının 70 km/h olduğu yerde 80-90 km/h hızla giderse suçlu değil mi ?
Onu belirtsene dostum. :D Ben de frene bastığı için ceza yer dediğini sandım..

IbanyLone

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Serkan Uysal
Frene basıp vurduğunda nasıl kusurlu çıkıyor?
Seyir halinde gittiğini varsay. Karşına birden adamın biri fırlıyor ve sen frene asılıyorsun. Adamın yüzünden adama çarpıyorsun.

Suçlu musun sen şimdi?
Yanlış anlamadıysam hız yaparsan suçlusun demek istemiş.
Yaya geçidinin olduğu yerde azami hız 30km/s olduğu için, o değerden yüksek olursan direk suçlusun. Hiç gözünün yaşına bakmazlar, hele ki böyle ölümlü kazalarda.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Onu belirtsene dostum. :D Ben de frene bastığı için ceza yer dediğini sandım..
Yaya geçidinin genelde şehirlerarası ve karayollarında olmadığını varsayarsak ne anlatmak istediğimi tahmin edebilirdin.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Juiclair0

80+ Silver
60 ile gidiyorsan kırabilirsin. Hafif bir kayma bile can kurtarabilir. Tabi alkollü kullanıyorsa, yayayı fark edebilmesi gecikir ve geç kalır.
Kardeşim 60 ile direksiyon kırarsan ani bir şekilde taklaya kadar gidersin. Bilip bilmeden konuşmayın direksiyon kırmak o kadar basit bir şey değil.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Kardeşim 60 ile direksiyon kırarsan ani bir şekilde taklaya kadar gidersin. Bilip bilmeden konuşmayın direksiyon kırmak o kadar basit bir şey değil.
Bir de arkadaşın anlattığına göre ani gelişen bir olay

Juiclair0

80+ Silver

Star trek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
951
İsim
Mehmet bozan
Bu senin için geçerli olabilir. Sen sanırım hep burnunun doğrusua araç kullanıyorsun. Ölçüiü kıracaksın. Hem cana kıyacağına, hasarlı kaza geçirmiş olursun. Can daha önemli.

Juiclair0

80+ Silver
Bu senin için geçerli olabilir. Sen sanırım hep burnunun doğrusua araç kullanıyorsun. Ölçüiü kıracaksın. Hem cana kıyacağına, hasarlı kaza geçirmiş olursun. Can daha önemli.
Banamı öğretiyosun kanka şaka gibisiniz ya :D

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Direksiyon kırma olayı reflekse bağlı, çoğumuz acaba o anda o refleksi verebilecek miyiz ?

jouly

80+ Bronze
Fren yapması gerekirdi. Haklıım diye adamı ezip geçemez. Ve o saat'te kesin alkollüydü. En an 30 yıl alır. Ama iyi halden 20 sene sonra şartlı çıkabilir. Tabi hapisdeyken kimseye uymazsa.
sen kafayı sıyırmışsın

Top Bottom