aynı fiyatlara bende aynı arabalara bakıyorum şu ada birçok arabayı görmeye gittim en iyi motor durumu olanlar toyota corollada hele bide yeni kasasını falan bulursan böyle çok daha iyi olur çoğu otomatik zaten az yakar hem masrafı da olmaz mis gibi japona binersin
evet evet sürücü kursuna git önceden kaydını açsınlar eğer merkezde oturuyorsan yoksa arkdaşım doğum gününden sonraki gün gitti kursa sormaya 3 ay sonrasında anca başlayabildi
ilk araç olarak honda olabilir toyota corolla efsane kasa olabilir 1.6 ları güzel gidiyor clio olabilir eğer böyle az biraz daha apaçi olayım dersen 106 veya citroen saxo olabilir veya c2 kasa citroen
hocam araba kullanmayı öğrenmeye gidiyorsunuz sınavı geçemezseniz öğrenmemişsinizdir demek zaten ki daha sınav değişmedi 1 ay sonra eğer kursa yazılacaksanız çok kolay sınav emin olun hocalar zaten püf noktaları size öğretiyorlar
hocam %90 da şahısın ailesi kullanıyor aracı kendisi kullanamıyor %70 e kadar olanlar kendisi kullanabiliyor yada 1. derece yakınları %70 altına yok diye biliyorum muafiyet
araba ehliyeti toplamda bi 10k civarı bir şey çıkarıyor eğer o sırada ehliyetsiz idare ederim dersen dosyanı kapatmadan direk kursuna git bide 2 hafta motor eğitimi görüyorsun onunda fiyatı bi 5k ya denk geliyor sonra gidip ikisi için de belediyeye başvuruyorsun
olum sınav olduktan sonra gidip direk kursa sorman lazımdı sana sorucaklar hangi hocadan ne zaman almak istiyorsun diye daha neyi bekliyorsun sana kimse söylemedi mi ben sınavı oldum çıktım sonucumu aldım makineden direk kursuma gittim ilk giden bendim direk 1 gün sonra başlattılar benim derslerimi
kanka hayatımda ilk defa arabayı direksiyon kursunda sürdüm 5dk falan sürdü debriyajlı arabaya alışmam otomatik araba zaten akülü araba gibi basıyon gidiyo
hayalimdeki araba bu nissan pulsar nismo bilmiyorum nedense ben bu arabanın normal versiyonunun mor halini görmüştüm ve bayılmıştım tam böyle otobanda birsi seni sollayacakken basacaksın gaza buvvvvvvvvvvv herkesi tokatlarsın