Arama sonuçları: *

• Users: sveaz
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. sveaz

Arabanın farlar aydınlatmıyor

fotoğraf atsan daha yararlı olabilir
  2. sveaz

Corolla mı, focus mu, megane mı, Astra mı

aynı fiyatlara bende aynı arabalara bakıyorum şu ada birçok arabayı görmeye gittim en iyi motor durumu olanlar toyota corollada hele bide yeni kasasını falan bulursan böyle çok daha iyi olur çoğu otomatik zaten az yakar hem masrafı da olmaz mis gibi japona binersin
  3. sveaz

bmw gerçekten masraflı mı

eğer yeni kasasını almıyorsan ciddili sağlam bir tanıdık lazım hele ki e30 e60 e36 kasa alınıyorsa sahibinin vay haline
  4. sveaz

Araba Ehliyeti Almak İçin 18 Yaşını Doldurmak Gerekiyor mu?

evet evet sürücü kursuna git önceden kaydını açsınlar eğer merkezde oturuyorsan yoksa arkdaşım doğum gününden sonraki gün gitti kursa sormaya 3 ay sonrasında anca başlayabildi
  5. sveaz

vallahi bursanın nispeten daha merkez olmayan bir yerinde oturuyorum 1.5 ay sürdü ehliyetin kargo ile gelmesi ile birlikte hızlı aldım bayağı ben
  6. sveaz

doğum günün olduğunda zaten doldurmuş oluyorsun mantıken alabiliyorsun ben 17 martta doğdum 18 martta yazıldım
  7. sveaz

Yardım Bir gencin ilk arabası ne olmalı?

ilk araç olarak honda olabilir toyota corolla efsane kasa olabilir 1.6 ları güzel gidiyor clio olabilir eğer böyle az biraz daha apaçi olayım dersen 106 veya citroen saxo olabilir veya c2 kasa citroen
  8. sveaz

şirket için 1m bandında araç tavsiyesi

egea olabilir
  9. sveaz

FİAT FİORİNO MODİFİYE ÖNERİSİ

bagaj üstüne düz spoiler takılabilir biz yapmıştık çok güzel durmuştu
  10. sveaz

Ehliyette otomatik diye bisey var mı

hocam aralıkta giriyorsanız şimdiden gidin kursa yazılın şu anda min 3 ay sonraya kayıt açabiliyorlar bursadakiler bi sorun bence
  11. sveaz

hocam araba kullanmayı öğrenmeye gidiyorsunuz sınavı geçemezseniz öğrenmemişsinizdir demek zaten ki daha sınav değişmedi 1 ay sonra eğer kursa yazılacaksanız çok kolay sınav emin olun hocalar zaten püf noktaları size öğretiyorlar
  12. sveaz

kanka manuel al ben hiç araba kullanmadım hep simulasyonda kullanıyordum manuel ehliyeti tek seferde aldım çok zor bir şey değil alışıyorsun 2 3 güne
  13. sveaz

connect 2003 kasa 3 kapili araci 4 kapi yapmak

hocam çok fazla masraf olur bence 3 kapılı da kullanılır bizim fiorino vardı 3 kapılı uzun zaman kullandık sıkıntı çekmedik
  14. sveaz

%45 engelli raporu ötv

hocam %90 da şahısın ailesi kullanıyor aracı kendisi kullanamıyor %70 e kadar olanlar kendisi kullanabiliyor yada 1. derece yakınları %70 altına yok diye biliyorum muafiyet
  15. sveaz

Araba ve motor ehliyeti toplam ne kadar masraf yapar

araba ehliyeti toplamda bi 10k civarı bir şey çıkarıyor eğer o sırada ehliyetsiz idare ederim dersen dosyanı kapatmadan direk kursuna git bide 2 hafta motor eğitimi görüyorsun onunda fiyatı bi 5k ya denk geliyor sonra gidip ikisi için de belediyeye başvuruyorsun
  16. sveaz

Chery omada 5 Yol tutuşu

juke kadar kötü ve şekilsiz bir araba görmedim tabi bu şahsi düşüncem cherry her halukarda iyidir
  17. sveaz

Ehliyet Yazılı Sınavı Geçtim. 1 Hafta Olduğu Halde Direksiyon Dersi Başlamadı ?

olum sınav olduktan sonra gidip direk kursa sorman lazımdı sana sorucaklar hangi hocadan ne zaman almak istiyorsun diye daha neyi bekliyorsun sana kimse söylemedi mi ben sınavı oldum çıktım sonucumu aldım makineden direk kursuma gittim ilk giden bendim direk 1 gün sonra başlattılar benim derslerimi
  18. sveaz

ehliyet kursuna önceden başvurup doğum tarihimizde ehliyet alabiliyor muyuz?

ne kadar süre var doom gününe?
  19. sveaz

Otomatik araba kullanmayı ne kadar sürede öğrenirim?

kanka hayatımda ilk defa arabayı direksiyon kursunda sürdüm 5dk falan sürdü debriyajlı arabaya alışmam otomatik araba zaten akülü araba gibi basıyon gidiyo
  20. sveaz

Hayalinizdeki Araç !

hayalimdeki araba bu nissan pulsar nismo bilmiyorum nedense ben bu arabanın normal versiyonunun mor halini görmüştüm ve bayılmıştım tam böyle otobanda birsi seni sollayacakken basacaksın gaza buvvvvvvvvvvv herkesi tokatlarsın
Top Bottom