Kerem gök
80+ Silver
lazım olursa ne yapıcaksın? manuel almana engel olan bir şey mi var? manuel alBundan sonra otomatik sürerim hocam ztn
lazım olursa ne yapıcaksın? manuel almana engel olan bir şey mi var? manuel alBundan sonra otomatik sürerim hocam ztn
Bana kalırsa manuel ile öğrenin.Bundan sonra otomatik sürerim hocam ztn
lazım olursa ne yapıcaksın? manuel almana engel olan bir şey mi var? manuel
Bana kalırsa manuel ile öğrenin.
O da var doğru diyosunyanlış anlama ama ortamda otomatik ehliyet alan erkeğe lite gözüyle bakarlar hem karizmayı çizme hemde daha avantajlı sadece ehliyet kursuna gitsen sınavı geçecek kadar öğrenirsin ama bu süre zarfında otomatik araba sürme kafan karışır.
kursa git 2 günde alışırsın zaten alırsın manuel rahat.O da var doğru diyosun
teklemelik bir durum yok en kötü bağırta bağırta kullanırsın zor bir tarafıda yok biraz çaba ile öğrenirsin rahatManuel de tekliyoz hocam kalırım falan para boşa gitmesin
Otomatik almak anlamsız, bir anda önüne manuel şirket aracı düşer, kullanamazsın.
Bende heyecan yapıyom işte o yüzdenben ilk kez arabayı kursta kullandım hiç deneyemim yoktu, ehliyeti manuel aldım ilk sınavda çok heyaecan yaptım araba stop etti ikinci sınavda tekerin biri hafif çizginin gerisinde kaldı parkta diye bıraktılar (Açıkçası istese bırakmazdı uzman güzel kullanmıştım) son sınavdan önce baya hazırlandım çok rahat aldım hatta yanımdaki uzman çok güzel kullandın sınavdan nasıl kaldın dedi insanların arasından geçip park ettim sınavda , uzun zamandır pratik yapmıyorum aracım olmadığı için ama tavsiyem manuel alman. Direksiyon kabiliyetini de arttıyor ne kadar sık eğitime katılırsan o kadar iyi kullanırsın sınavdan kalırım diye korkma tekrar girersin benim gibi nolacak deneyimin de artıyor
Tamam yazılcam 1 ay sonraBen full otomatik kullaniyordum ilk defa kursta manuel kullandim tekte aldim zor birsey yok manuele yazıl
kanka manuel al ben hiç araba kullanmadım hep simulasyonda kullanıyordum manuel ehliyeti tek seferde aldım çok zor bir şey değil alışıyorsun 2 3 güneBende heyecan yapıyom işte o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam yazılcam 1 ay sonra