Neler Yeni

Ehliyette otomatik diye bisey var mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
ragnar oğlu tarkan
yanlış anlama ama ortamda otomatik ehliyet alan erkeğe light gözüyle bakarlar hem karizmayı çizme hemde daha avantajlı sadece ehliyet kursuna gitsen sınavı geçecek kadar öğrenirsin ama bu süre zarfında otomatik araba sürme kafan karışır.

Mert

80+ Silver
Otomatik almak anlamsız, bir anda önüne manuel şirket aracı düşer, kullanamazsın.

Emir818.

80+ Bronze
lazım olursa ne yapıcaksın? manuel almana engel olan bir şey mi var? manuel
Bana kalırsa manuel ile öğrenin.
yanlış anlama ama ortamda otomatik ehliyet alan erkeğe lite gözüyle bakarlar hem karizmayı çizme hemde daha avantajlı sadece ehliyet kursuna gitsen sınavı geçecek kadar öğrenirsin ama bu süre zarfında otomatik araba sürme kafan karışır.
O da var doğru diyosun

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,917
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,140
İsim
Kadir
ben ilk kez arabayı kursta kullandım hiç deneyemim yoktu, ehliyeti manuel aldım ilk sınavda çok heyaecan yaptım araba stop etti :D ikinci sınavda tekerin biri hafif çizginin gerisinde kaldı parkta diye bıraktılar (Açıkçası istese bırakmazdı uzman güzel kullanmıştım) son sınavdan önce baya hazırlandım çok rahat aldım hatta yanımdaki uzman çok güzel kullandın sınavdan nasıl kaldın dedi insanların arasından geçip park ettim sınavda :D , uzun zamandır pratik yapmıyorum aracım olmadığı için ama tavsiyem manuel alman. Direksiyon kabiliyetini de arttıyor ne kadar sık eğitime katılırsan o kadar iyi kullanırsın sınavdan kalırım diye korkma tekrar girersin benim gibi nolacak deneyimin de artıyor

Emir818.

80+ Bronze
Otomatik almak anlamsız, bir anda önüne manuel şirket aracı düşer, kullanamazsın.

ben ilk kez arabayı kursta kullandım hiç deneyemim yoktu, ehliyeti manuel aldım ilk sınavda çok heyaecan yaptım araba stop etti :D ikinci sınavda tekerin biri hafif çizginin gerisinde kaldı parkta diye bıraktılar (Açıkçası istese bırakmazdı uzman güzel kullanmıştım) son sınavdan önce baya hazırlandım çok rahat aldım hatta yanımdaki uzman çok güzel kullandın sınavdan nasıl kaldın dedi insanların arasından geçip park ettim sınavda :D , uzun zamandır pratik yapmıyorum aracım olmadığı için ama tavsiyem manuel alman. Direksiyon kabiliyetini de arttıyor ne kadar sık eğitime katılırsan o kadar iyi kullanırsın sınavdan kalırım diye korkma tekrar girersin benim gibi nolacak deneyimin de artıyor
Bende heyecan yapıyom işte o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben full otomatik kullaniyordum ilk defa kursta manuel kullandim tekte aldim zor birsey yok manuele yazıl
Tamam yazılcam 1 ay sonra

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Otomatik alacaktım kurs sahibi zorla manuel yazdırdı saolsun iyi ki manuel yazılmışım tek de geçtim. Şimdi hem manuel hem oto kullanıyorum

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Bende heyecan yapıyom işte o yüzden
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam yazılcam 1 ay sonra
kanka manuel al ben hiç araba kullanmadım hep simulasyonda kullanıyordum manuel ehliyeti tek seferde aldım çok zor bir şey değil alışıyorsun 2 3 güne

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,578
Üyeler
161,094
Son üye
technocholic
Top Bottom