Neler Yeni

Yardım Bir gencin ilk arabası ne olmalı?

mehmettici

80+ Silver
Ağır hasar kayıtlı jetta 1.6 çok daha sağlam haklısın
Ama bizim ülkede bindiği arabaya bakmadan her yerde 200le gitmek isteyen 15 16 yaşında çocuklar olduğu için normal
Çürük arabaya binersen bölünür.
benim tavsiyem bu yil içinde babasinin uzerine bi araba almasi yoksa 300 binetofaş toras bulunur anca

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Oğuz
Yakın zamanda Bis bile alamayacağız.
x5_1156555417axr.jpg

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
sana şöyle söyliyim: abime bir araba alındı. kendi de yardım etti babam da destek oldu. araç 150 beygir 1993 model bir civic si idi tecrübelerim şunlar: araba ne kadar hızlı gidiyorsa o kadar masraflı oluyor. iki seçenek arasında kalırsan ve biri diğerinden bariz hızlıysa yavaş olanı seç
Mesaj otomatik birleştirildi:

300 bine şahin alınır toros alınır diyen araba bilgisi instagramdan ibaret insanları dinlemene gerek yok. evet bütçen azmış ama az daha arttırırsan citroen saxo vts, opel corsa gsi, tek kapı 1.6 16v cliolar gibi seçenekler arasında güzel birini seçebilirsin. 1.6 tek kapı cliolar baya iyi oluyor bir bak

ilk araban hot-hatch olsun. hot olamıyosa da warm-hatch olsun

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
sana şöyle söyliyim: abime bir araba alındı. kendi de yardım etti babam da destek oldu. araç 150 beygir 1993 model bir civic si idi tecrübelerim şunlar: araba ne kadar hızlı gidiyorsa o kadar masraflı oluyor. iki seçenek arasında kalırsan ve biri diğerinden bariz hızlıysa yavaş olanı seç

300 bine şahin alınır toros alınır diyen araba bilgisi instagramdan ibaret insanları dinlemene gerek yok. evet bütçen azmış ama az daha arttırırsan citroen saxo vts, opel corsa gsi, tek kapı 1.6 16v cliolar gibi seçenekler arasında güzel birini seçebilirsin. 1.6 tek kapı cliolar baya iyi oluyor bir bak

ilk araban hot-hatch olsun. hot olamıyosa da warm-hatch olsun
1.4 otomatik Clio 2 ler var hocam onlar nasıldır tavsiye eder misiniz?

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,384
İsim
Hacı
Corolla.

Can...

80+ Platinum
Arkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?
(Modifiyeli araç sevmem mümkünse düz araçlar olsun)
Temiz duman kasa Corsa 300 350 370 civarında Honda Civic 1.5 doch motolar si motorlular olabilir

Arkadaşlar seneye yazın inşallah ehliyeti alıyorum. İlk arabam ne olmalı düşünüyorum tabi gönlümde Honda Civic 1.6 ies var her gencin hayalidir ama tabii uygun ve masrafsız olması en büyük hayalimdir. Sizce bir gencin ilk arabası ne olmalı?
Yada efsane kasa Corolla

Honda civicte 1.4 ies diye bir motor yok
İlk araç bence tofaş olmalı
Bu bütçede Tofaş alacağıma durakta otobüs beklerim daha iyi

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
ilk araç olarak honda olabilir toyota corolla efsane kasa olabilir 1.6 ları güzel gidiyor clio olabilir eğer böyle az biraz daha apaçi olayım dersen 106 veya citroen saxo olabilir veya c2 kasa citroen

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,127
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815

hid_ibrahim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
234
İsim
Halil İbrahim
İlgilendiği Kategoriler
Borsa
1.4 otomatik Clio 2 ler var hocam onlar nasıldır tavsiye eder misiniz?
hocam bir tavsiye daha vereyim sana sakın otomatik alma. evet konforludur, doğrudur ama eski nesil bu otomatik işini yapamadı. gerçekten vites beyinlerinin IQ'su 40 falan. bu hem vitese hem motora zarar veriyor, bakımı masrafı desen onlar da peşini bırakmaz. illa otomatik alcam ben dersen japon otomobillerine yönelmeni tavsiye edebilirim. benim görüşümü sorarsan bir gencin ilk arabası manuel olmalıdır.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
130.000 TL bandında Tofaş alınıp acemilik giderilmeli. Hem parçası ucuz hem de basit bir araç. Geri kalan parayla ise bir sonraki arabayı alabilmek için yatırım yapılmalı.

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Semih
Ben 300 bin bütçe de efsane kasa corolla, yumurta kasa hyundai accentlere, 1.2 veya 1.4 cliolara, varsa 98 99 Volkswagen polo'lara bakardım. Parça sıkıntısı çekme imkanınız nerdeyse yok. Özellikle hyundai'de. Boya değişen takıntınızın olmaması lazım zaten bu bütçe de. En iyi ihtimal kaput tavan bagaj boyasız olur.

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Ahmet
Ben 300 bin bütçe de efsane kasa corolla, yumurta kasa hyundai accentlere, 1.2 veya 1.4 cliolara, varsa 98 99 Volkswagen polo'lara bakardım. Parça sıkıntısı çekme imkanınız nerdeyse yok. Özellikle hyundai'de. Boya değişen takıntınızın olmaması lazım zaten bu bütçe de. En iyi ihtimal kaput tavan bagaj boyasız olur.
Accesent parçaları pahalı mı birde saniyede çok işi olur mu o serinin. Mesela corolla sokmaz derler ya o misal.

Mert

80+ Silver
Acemilik hikayeleri bana çok abartı geliyor, ilk araba kullanmaya başladığım araç mk3 Leon, ilk sahip olduğum araç ise 2023 Ibiza, çok şükür acemilikte ikisini de bir yere sürtmedim.

Top Bottom