Ama yapma diyolar işteÖyle yapman lazım zaten
Hocam ben o kadar zorlayacağımı da düşünmüyorum düz yollarda gezerim arada diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aracı aldıktan sonra bende hemen kavramaliyim kafası oluştuğu için her gün minimum 2 saat çalıştım, sen daha rahat olursun, 15-20 kere bindikten sonra oturtursun. Zaten gün geçtikçe direksiyona hükmediyorsun sonrasında araca hükmettiğini hissediyorsun ama sık egsersiz yapman önemli kısa sürede halledeyim diyorsan
Hayır gazdan çekeceğim dedinya ona dedim ben Gaza basıp frene basak halin yok sonuçta.Ama yapma diyolar işte
Hocam o el vitese değcek. Bağ kuracaksınOtomatik araba gibisi yok manüel bence amelelik
Hocam o el vitese değcek. Bağ kuracaksın
Ben kurdum yeter bu kadar İstanbul da manüel olmuyor al D ye bak keyfine valla ben kendime alırsam tam otomatik alırım netHocam o el vitese değcek. Bağ kuracaksın
kanka hayatımda ilk defa arabayı direksiyon kursunda sürdüm 5dk falan sürdü debriyajlı arabaya alışmam otomatik araba zaten akülü araba gibi basıyon gidiyoBabam temmuz da araba alıcak ve otomatik olacak kesin.
Ben yavaştan araba sürmeye başlamak istiyorum bazen çıkıp kendim gezmek istiyorum.
Otomatik araba sürmeyi ne kadar sürede öğrenirim?
Hocam araba yoksa ehkiyeti almadan sürmemeni öğrenirim geçip ytden 0dan ehliyet sınavı yada araba sürmeyi öğrenme gbi şeyler yazarsan daha çabuk kavrarsın ztn ehliyettede otomatik araba ile öğretiyorlar diye biliyorumBabam temmuz da araba alıcak ve otomatik olacak kesin.
Ben yavaştan araba sürmeye başlamak istiyorum bazen çıkıp kendim gezmek istiyorum.
bu şekil
gaz var fren var basıyon gidiyon basıyon duruyon ilk gün garip gelir araba hacimli olduğu için sonradan alışırsınBabam temmuz da araba alıcak ve otomatik olacak kesin.