Arama sonuçları: *

• Users: tutsky
  • In Araba
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by relevance
  1. T

1.5 m araba önerileri

2024 hyundai bayon elıte paket 1.0 gtdi kullanıyorum , aile için yeterli sehır ıcı ortalama 8.2 uzun yol ortalama 5.9 yakıyor , teknolojisi cok guzel .
  2. T

PPF Kaplama Kaputtaki iz

yıkamacılar su tabancasının ucu ile darbe vermıs olabılır , veya tazyikli su orada bu izi yapmıs olabılır .
  3. T

500-600K Aile Arabası

gecen hafta 522 ye temız egea sattım 1.3 easy, dusunebılırsın sende bu modelı
  4. T

Sıfır Megane 4 alınır mı

1.8 e hybıd toyota alırsınız , suv modeller alırsınız , ha 1.3 megane guzel mı guzel evet bende kullandım cok memnundum ama 1.8 verılmez bence.
  5. T

400.000-450.000 Tl Araba Öneri

500 bine egea vereyım 1.3 dızel 200 bınde 4 parca lokal boyalı
  6. T

Araba çalışırken marş verilirse zararı olur mu?

bir kereden 1 saniyeden sorun olmaz mars dınamosu bosa dondu hepsı bu
  7. T

Araç kamerası hakkında bilgi

sigorta kutusundan aküye kablo cektırebılırsın. aküyü bitirmez korkma .
  8. T

Cupra formentor alınır mı

alınmaz mı dadından yenmez
  9. T

800-900 arası otomobil önerisi

astra sedan kullandım . j kasa o kadar konforlu kı o kadar tatlı bır sürümü var kı muazzam. ama namussuzun cok fazla kronık sorunu var subap sorunundan tut tuptekı arızalara kadar cok kronık araba ben elımden cıkardım. mazda 3 pıyasası cok yok gırme derım corolla cok saglam ama dusuk km...
  10. T

Periyodik Bakım Maliyeti

2012 model araba ıcın yetkılı servıs yerıne sanayıde guzel bır ustaya gıt , 1/3 daha az malıyetle cıkarsın , bakım ortalama 5k dsg sanzıman da sorununa gore degısır .
  11. T

508 1.6 e-hdi alınır mi

alma ... arızası bır baslarsa onunu alamazsın.
  12. T

Kapı koruma aparatı önerisi

Arkadaslar merhaba, sıfır araba aldık daha 4 bin km de . eşim cok dikkatsiz kapıyı acarken dar park edip birden acıyor baska arabalara duvara ne varsa çat diye vuruyor. Kapı kolunun hizasını nereye vurduysa artık taş izi gibi göçüğe sebep olmus. Hem o göçüğü kapatacak hem de zarar vermesını...
  13. T

Vectra c 2.0t alinir mi ?

arızası sanayıden cıkarmaz ama .. boyle model arabalar sans işidir , biri alır sanayının yanından gecmez bırı alır arabaya bınemez.
  14. T

Vectra c 2.0t alinir mi ?

alınmaz , düzen tutmaz , sorunlu motordur sureklı sanayıye goturur senı ... uzerıne 50 daha koyup temız bır hyundai accent veya gentz tertemiz az masrafla goturur senı
  15. T

ÖTV İndirimli 700-800 arası hangi araç alırdınız ?

Elite paket yenı bayon 770. bende cok begendım . ama 2021 i 20 kullandım kaporta cok zayıf :(
  16. T

ÖTV İndirimli 700-800 arası hangi araç alırdınız ?

Merhaba, ÖTV Muafiyet raporum var . 700-800 arası hangı aracı alırdınız ? 5 yıl satamayacaksınız ...
  17. T

1,6milyon tl suv önerisi

benden daha cok o kullanıyor cunku :D
  18. T

1,6milyon tl suv önerisi

Cherry al kral bende arac alacam gelecek ay suv ıstıyorum bende hanım ızın vermıyor dıye cherry alamıyorum , hıc dusunme tıggo 7 yapıstır. ben t-cross veya 2008 alacam mecbur hanım ıstıyor dıye :(
Geri