Cupra formentor alınır mı

alınmaz mı dadından yenmez

alınır sadece dikkat edilmesi gereken dsg şanzıman olduğu için hor kullanıldıysa şanzıman değişimi isteyebilir onu güzelce kontrol ettirin. Cupra ateca da bakabilirsiniz biraz daha pahalı ama daha suv tarzı geliyo bana

Islak şanzımanlı olan versiyonu varsa eğer alınabilir. En azından şanzımandan yana daha az sıkıntı yaşarsınız. DQ381 ıslak şanzıman

Alınır. Cupra olmasına bakma zaten volkswagen üretiyo parça sıkıntısı yaşamassın kolay kolay.

Islak şanzımanlı olan versiyonu varsa eğer alınabilir. En azından şanzımandan yana daha az sıkıntı yaşarsınız. DQ381 ıslak şanzıman
2022 model ıslak şanzımanlı heralde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

alınır sadece dikkat edilmesi gereken dsg şanzıman olduğu için hor kullanıldıysa şanzıman değişimi isteyebilir onu güzelce kontrol ettirin. Cupra ateca da bakabilirsiniz biraz daha pahalı ama daha suv tarzı geliyo bana
55 bin km’de kontrol ederim yinede formentor büyük gözüküyor acaba fotoda mı farklı

Bütçeye bağlı ama hem malzeme kalitesi hem yalıtım şişirme. Klasik vw edasında bir araba. 2M ve üzeri bir para verecekseniz 5/6 yasında g20 ya da A4 kesinlikle daha iyi tercih olur

BENDE TERRAMAR VAR FORMENTOR ALMAYA GİDEN TERRAMAR ALIP ÇIKIYOR GENELDE ARTIK :) AMA 2 ARABADA GAYET İYİ ALINACAK EN KALİTELİ VE FİYAT PERFORMANS ARABASI

Bütçeye bağlı ama hem malzeme kalitesi hem yalıtım şişirme. Klasik vw edasında bir araba. 2M ve üzeri bir para verecekseniz 5/6 yasında g20 ya da A4 kesinlikle daha iyi tercih olur
A 4 var 2017 model 85 binde 1750 alınır mı ama motoru 1.4 tfsi dynmic ama cam tavanı yok alınır mı sıkıntı vs çıkarır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,179
Üyeler
183,073
Son üye
Sabajt
Geri