Cupra Markasının ürettiği bütün araçlarda DSG Yağlımı ?

hakan32

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
3,019
Merhaba arkadaşlar Cupra markasının ürettiği bütün araçlarda DSG nin yağlı olduğunu söyleyenler varda Tam olarak kodunu bilen varmı kontrol edicem gerçekten doğrumu bu bilgi ?

olma ihtimali var çünkü kuru kavrama dq200 dsgler 250nm torka kadar kullanılıyordu. 250 ve üstü daha performanslı araçlarda yağlı kavrama diye biliyorum. bi bakındım da şanzıman kodu hakkında bilgi bulamadım.

olma ihtimali var çünkü kuru kavrama dq200 dsgler 250nm torka kadar kullanılıyordu. 250 ve üstü daha performanslı araçlarda yağlı kavrama diye biliyorum. bi bakındım da şanzıman kodu hakkında bilgi bulamadım.
1.5 tsi ler 150 hp 250 tork cupra ateca formentor Kullanan bir kaç kişi yağlı olduğunu söyledide şaşırdım internettede bilgi bulamadım merak ettim.

Merhaba arkadaşlar Cupra markasının ürettiği bütün araçlarda DSG nin yağlı olduğunu söyleyenler varda Tam olarak kodunu bilen varmı kontrol edicem gerçekten doğrumu bu bilgi ?
Yağlı DQ381 kuru kavrama DQ200 hocam.

1.5 tsi ler 150 hp 250 tork cupra ateca formentor Kullanan bir kaç kişi yağlı olduğunu söyledide şaşırdım internettede bilgi bulamadım merak ettim.
evet üstteki arkadaşın dediği gibi DQ381 varmış. DQ200 olması saçma olurdu zaten. Fakat golf 8.5'larda (116hp) DQ200 daha az sorunsuz olarak kullanılıyor. yeni nesil dq200 lerin problem çıkarttığı pek görülmüyor. fakat ıslak kavrama candır.

evet hocam yağın bulunduğu alanın içerisinde tüp.

Kodiaq formentor ateca tiguan 1.5 lerde yağlı ama cupra leon da yeni kasa hybrid hariç 1.5 lerde yağlı değil.

Geri