berkauaslan49
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 464
2006 model 2.0t turbosu arizasi yapiyormus arada 240 binde 375 bin lira alinir mi motoru nasil turbosunu yaptirsak sorun cikarir mi ?
hsyir vectra c kasa motoru z20net diye biliyorum saab in motoru galiba turbosu bozuk alacagimiz aracin alinir mi senceOPC mi bu araç bildiğim kadarıyla volvo ile aynı motor ve sağlam diyorlardı
Aynı aracı ufak modifikasyon ile 250 hp kullanan birine sordum alınır diyor sağlam mekanik aksam var dedi.hsyir vectra c kasa motoru z20net diye biliyorum saab in motoru galiba turbosu bozuk alacagimiz aracin alinir mi sence
tamamdır hocam tesekkur ediyorumAynı aracı ufak modifikasyon ile 250 hp kullanan birine sordum alınır diyor sağlam mekanik aksam var dedi.
Tek sıkıntısı beyin başka problem yaşamaz dedi
2731 yazıyor internette hocamHocam motor hacmi büyük, Yıllık mtv si çok olur. 96 model 2.0 tempranın yıllık mtv si yanlış hatırlamıyorsam 14bin tl civarındaydı. Alırken bunu da bilerek al. Bizde şuan 2011 corsa d 1.2 var Yıllık 1400 tl mtv ödüyoruz ne kadar fark var görüyorsun.
genelde motoruna cok temiz diyorlar hocamalınmaz , düzen tutmaz , sorunlu motordur sureklı sanayıye goturur senı ... uzerıne 50 daha koyup temız bır hyundai accent veya gentz tertemiz az masrafla goturur senı
arızası sanayıden cıkarmaz ama .. boyle model arabalar sans işidir , biri alır sanayının yanından gecmez bırı alır arabaya bınemez.genelde motoruna cok temiz diyorlar hocam
hocam zaten 19 yasinda bir opel aliyorsan ariza olacagini bile bile alirsin ama motor konusunda bir problemi olmadigini söylüyorlararızası sanayıden cıkarmaz ama .. boyle model arabalar sans işidir , biri alır sanayının yanından gecmez bırı alır arabaya bınemez.