Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

MOTORSİKLET İÇİN MONT VE KASK ÖNERİSİ

Hocam o sonraki iş zaten önce bir alisayim bu motora sürmeye falan sonra a2 alır bakarım sizin a2 de duke390 veya vitpilen 401 dengi paraya ürünler var mı onerdiginiz mesela rks srk550 falan
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

Valla ben aileyi zor ikna ettim vites yok o yok bu yok diye 1 yıl civarı kullanip benzinli bir model alacağım aklımda Duke 390 veya vitpilen 401 var bakalım nasip her şey belki de uzun süre binerim bu motora elektrikli sonuçta
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bizim Türklere zsten bu marka değil de modele göre yargılama kültürünü ogretemedik marka önemli değil model önemli aynısı bilgisayar parçaları içinde geçerli zaten tr de garanti destek yok
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bana onerdiklerini önerir işte 2 model var biri 5k civarı diğeri 7k civarı
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bu eskisi benim attigima bakın resimli (pcx alamazsim ehliyetime işletmek için en az 2 yıl b ehliyetim olmalı 3 aydır var bende)
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Lakin ben 150k ya aldım sıfır 12 ay taksit :) 1736100763 Renk olarak çok kararsızım bende kırmızı aldım siyahinin yerine vmoto olarak bakınız süper soco eski model. Tel jantlı benim aldığım 1736100825 Kırımızıyi aldım daha hoş geldi gözüme siyah mi alsaydim ya tribe girdim
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

Rtr200 100k sıfırı şuan çok iyi ben b ehliyet olduğum için vmoto TC Max elektrikli aldım 12 ay vade farksız ilk başlangıç motoru otomatik vites siz diye 😀 1736100517 Kredi çekemem ne yazık ki hocam
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

H.o şimdiden
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

LS2 Air önerdi bana baktım baya tatlı güzel kaliteli duruyor uygun da
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

Hocam önce bedenimi bulmam lazım bazı kasklar 4500tl yazıyor giriyorum beden xxl m bedene giriyorum fiyat 6k ya çıkıyor 😀
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

Uygun olursa internet fiyatı vs alırız kral niye almayak
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

Tamam haftasonu geleyim ozaman 1736098126 Anladım mont beden ve kask bedeni olcebilirmiyiz sizin orda
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

Polikarbon kötü diye biliyorum malzeme kalitesi olarak yanlış mı biliyorum
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

Hjc daha mı iyi
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

Pendik İstanbul
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Bunlari deneyebilecegim bir yer var mı ya bedenlerini nasıl bilicem ben bazen s bazen m giyorum kafama da hangisini alcam bilemiyorum beden olarak sepang Okey benim için madem yazlık kışlık alicaz ucuz olanı alıyım
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yaza doğru sepang vs çok sicaklatir mi 1736092259 Kafa bedenimi nasıl bulabilirim evde metre var
  18. ARTIK FAN DEĞİLİM

Şimdi hangi kask daha iyi kafam daha da çok karıştı yedek parça önemli değil sağlam olsun mont olarak da yazlık dediğinizi ayrı mı almam lazım ?
  19. ARTIK FAN DEĞİLİM

Kaskı bu akşam aliyorum lakin montta 3 ürün onerdiniz kararsiz kaldım 😀 sepang bütçeme tam uyuyor lakin diğer üst model de çok bir farklılık var gibi hissettim
  20. ARTIK FAN DEĞİLİM

Ucuz model ile pahalı olan model mont arasındaki fark çok mu bütçemi çok zorlamak istemiyorum LS2 kaskı alacağım onerdiginize göre daha iyi
Top Bottom