Arama sonuçları: *

1. ARTIK FAN DEĞİLİM

Mondial zs 180 alınır mı?

Bu modelde kronik çok fazla değil miydi? Herkes şikayetçi olmuştu Z one serisinden. Küba cr1 veya kd125f uygun oluyor alabilirsin en azından Küba cr1 yıllardır bilinen çok kolay tamiri olan ve bozulması zor olan motor bloğu
  2. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım Motoruma otoparkta park halinde çarptılar yardım lazım

Sigortasız satış ve plaka çıkartmak olmuyor ben 2 kere aldım eşşek gibi sigorta yaptırdılar. Sen illegal yollarla yapmışsın ve evet suçlusun sigortasız araç tutmak yasak. Adam gelse motorun üstünden geçse 30002993 parçaya bölse bir de şikayet etse sen suçlusun. sigortan yok. Muayenesiz ve...
  3. ARTIK FAN DEĞİLİM

LS2 Strobe 2 vs MT Genesis SV vs Shiro Discover SV

Çene açılır kask almanı önermem
  4. ARTIK FAN DEĞİLİM

M Sınıfı Ehliyetle 50'lik CG sürülür mü ?

Ruhsatta yazana bakarlar sürebilirsiniz
  5. ARTIK FAN DEĞİLİM

LS2 CHALLENGER F VS HJC F71

LS2 Challenger f 3000tl Hjc f71 7000tl Hangisini almak mantıklı ? Hangisini önerirsiniz?
  6. ARTIK FAN DEĞİLİM

Öneri Yuki Taro GP2 Alınır mı ?

Zy 125 scrambler al derim sorunsuz denebilecek bir motor
  7. ARTIK FAN DEĞİLİM

A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

Doğru olanı yapmışsınız scooter süren tüm manuel motorlarda dengesini sağlar scooterda denge sağlamak çok daha zor
  8. ARTIK FAN DEĞİLİM

A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

İlk motor hayatta racing önermem genelde ilk motor alanlar için scooter (mantık şu sekildedir scooterda dengede durmak daha zor çünkü gidon yok daha iyi öğrenirsin) illa vitesli alacaksan da naked commuter al racinglerin kafası dönmüyor yatman gerekiyor daha ilk motor ve ağır bu motorlar...
  9. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım MOTOR EHLİYETİ SINAVİNDA HAKSİZ YERE KALDİM

125 CC ile başlayacak dan raider 125 öneririm ben 250cc Maxi scooter ile başladım şuan alalı daha toplasan 500 km anca yaptım scooter benlik değilmiş onu öğrendim ayağım yere degmeyince sıkışık trafikte panikliyorum seneye satıp 250cc cruiser gecicem selesi alçak ve tipi bana daha uygun
  10. ARTIK FAN DEĞİLİM

Yardım MOTOR EHLİYETİ SINAVİNDA HAKSİZ YERE KALDİM

Hocadan dolayı ben yanlış şerit degistirmeme rağmen bırakmadılar beni daha alalı 1 ay falan oluyor benden sonraki herkes kalmış mesela bu arada ilk motorunuzu ne alacaksınız
  11. ARTIK FAN DEĞİLİM

2019 model Yamaha XMAX 250 ABS akü önerisi

Servise sorunca onlar bu model uyumlu der zaten hocam
  12. ARTIK FAN DEĞİLİM

2019 model Yamaha XMAX 250 ABS akü önerisi

Varta iyidir
  13. ARTIK FAN DEĞİLİM

Öneri CFMOTO SR250 alınır mı?

Voge al . 1747723201 Aşırı kaliteli titreşim yok mükemmel motor parçaları çok sağlam
  14. ARTIK FAN DEĞİLİM

BUFF VE KASK BEDENİ ZITLIĞI

Haklısın dostum sen bilirsin h.o
  15. ARTIK FAN DEĞİLİM

Üretim tarihi önemli değil bu kask Ece 2206 girse belki settifika alamaz? Siz bilirsiniz yine de
  16. ARTIK FAN DEĞİLİM

Ece 2205 kask alma
  17. ARTIK FAN DEĞİLİM

M beden al kafa ölçün nedir? Buff dediğin balaklava mı ?
  18. ARTIK FAN DEĞİLİM

Suzuki GSXR-125 vs Yuki Taro GP2 vs ??

Hocam tam bütçe nedir bu motorlar özellikle Suzuki bu fiyata alınmaz motor şahane ömürlük ama fiyatı abartı.
  19. ARTIK FAN DEĞİLİM

A2 ehliyet 450NK sürebilir mi?

Ayrıca ucuz değilse 450nk da alma git adam akıllı 390cc veya düzgün bir motor al cfmoto nedir önerim voge alman Çinli arasında en iyisi kalite anlamında voge örneğin 525dsx modeli bmwnin f800 ile aynı motoru aynı frenleri aynı özelliklerini kullanıyor 525rr da icinde brembo fren kayaba amortisör...
  20. ARTIK FAN DEĞİLİM

A2 ehliyet 450NK sürebilir mi?

Sor adamlara ruhsatta yazan önemli ben çok gördüm 42kw gücündeki motoru 33kw yazdiklarini
Geri