A1 Ehliyet (16 Yaş) Motor Önerisi

kesinlikle haklısınız yolların kötü olmasından bende yakınıyorum ama dikkatli sürüş ile abssiz idare edilemez mi arlarındaki fiyat farkından kafamı kurcalamıyor değil
edilemez, önüne bişey atlasa ne yapacaksın? araba,motor,yaya,hayvan? ani fren yaptığın an yerdesin durduk yere başına bir ton iş, sağlık sorunu ayrı motosikletin başına gelecek şeyler ayrı.

İlk motor hayatta racing önermem genelde ilk motor alanlar için scooter (mantık şu sekildedir scooterda dengede durmak daha zor çünkü gidon yok daha iyi öğrenirsin) illa vitesli alacaksan da naked commuter al racinglerin kafası dönmüyor yatman gerekiyor daha ilk motor ve ağır bu motorlar yatirmark çok dert emin ol ben öyle yapmanı önermem tvs raider 125 al veya tarz olsun istiyosan YUKİ scrambler al hem 200cc blogu var (ruhsatta125) hem naked olduğu için ve alçak sele daha rahat öğrenirsin

amaç hava atmak değilde birşeyleri başardığımı gösterebilmek. lütfen yanlış anlaşılmasın motoru, tüm ekipmanları kendi kazandığım parayla alacağım inşAllah. bu motoru almak için benim için başarımın simgesi olacak
Kanka ben yolda giderken senin Altında bi pcx görsem başarmış lan bu çocuk 16yaşında almış pcx geziyor derim ama şu yok yüki tarot yok falcon iskambil bunları görsem enayi der geçerim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

240k motor+ekipmanlar için
Yazıl günah ya 240.000az para mı ya Çin malı alacağım diyorsun birde gerçekten geleceği görüyorum resmen şuan yazık etme emeğime saygın olsun be reis

Konunun yarısını okudum yorumum şu 125cc olarak konuşacağım racing alma hem çok yorar sürüş açışındansa daha zor dönüşleri vesaıre hemde olası bir kazada masrafı çok fazla tavsiyem Naked al 2 yıl sonra a2 alınca racing alırsın şuan 125 lik pek değecek racing motor yok

İlk motor hayatta racing önermem genelde ilk motor alanlar için scooter (mantık şu sekildedir scooterda dengede durmak daha zor çünkü gidon yok daha iyi öğrenirsin) illa vitesli alacaksan da naked commuter al racinglerin kafası dönmüyor yatman gerekiyor daha ilk motor ve ağır bu motorlar yatirmark çok dert emin ol ben öyle yapmanı önermem tvs raider 125 al veya tarz olsun istiyosan YUKİ scrambler al hem 200cc blogu var (ruhsatta125) hem naked olduğu için ve alçak sele daha rahat öğrenirsin
youtube da altın elbiseli adam diye biirini buldum bi iki videosunu izledim. şuan alacağım ilk motor olacağı için eski ucuz bir scooter almayı düşünüyorum. fikirlerimi baya bir değiştirdi. 2-3 ay scooter kullanırım sonrasında naked a yükseltirim muhtemelen. 4-5 ay sonra eğer tatmin olmazsam racinge geçerim diye düşünüyorum. Konuya yardımcı olan, fikrini beyan eden herkes için teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.

Kanka ben yolda giderken senin Altında bi pcx görsem başarmış lan bu çocuk 16yaşında almış pcx geziyor derim ama şu yok yüki tarot yok falcon iskambil bunları görsem enayi der geçerim

Yazıl günah ya 240.000az para mı ya Çin malı alacağım diyorsun birde gerçekten geleceği görüyorum resmen şuan yazık etme emeğime saygın olsun be reis
şimdilik eski bir scooter almaya karar veerdim

Konunun yarısını okudum yorumum şu 125cc olarak konuşacağım racing alma hem çok yorar sürüş açışındansa daha zor dönüşleri vesaıre hemde olası bir kazada masrafı çok fazla tavsiyem Naked al 2 yıl sonra a2 alınca racing alırsın şuan 125 lik pek değecek racing motor yok
fikrin için teşekkür ederim

youtube da altın elbiseli adam diye biirini buldum bi iki videosunu izledim. şuan alacağım ilk motor olacağı için eski ucuz bir scooter almayı düşünüyorum. fikirlerimi baya bir değiştirdi. 2-3 ay scooter kullanırım sonrasında naked a yükseltirim muhtemelen. 4-5 ay sonra eğer tatmin olmazsam racinge geçerim diye düşünüyorum. Konuya yardımcı olan, fikrini beyan eden herkes için teşekkür ediyorum. Sağlıcakla kalın.

şimdilik eski bir scooter almaya karar veerdim
Doğru olanı yapmışsınız scooter süren tüm manuel motorlarda dengesini sağlar scooterda denge sağlamak çok daha zor

Suzuki GSX-S 125 likler bütçeyi aşmıyorsa 2.el bakılabilir bence.

ve ya Ntorq 125 lik ama ABS yoktu sanırsam.

çin malı alınmaz demişlerdi ama
bazı markalar hariç bu denilene katılmıyorum. maalesef hep öyle bi algı var. QJ motor çinin en sağlam blok üreten markası. SRK 250RR modeline bakarsan bu dediğimi doğrular. Direk kullanıcı yorumlarına bak. Aşırı sağlam bi bloğu var. Ve karakteri çok farklı 250 ve 500 modelinin. 125 modeli de başlangıç için çok güzel bir model. dediğim iki modeli de kullandım ve ikisini de çok güzel motorlar. ama srk 125'te RKS olanı değil QJ olanı 2. elden almanı öneririm. onda abs var çünkü.

Çin konusunda bir örnek, CFMoto'da 250NK ve 250SR'a bulaşılmaması gerek. Fakat 450SR-450NK ve diğerleri gönül rahatlığı ile alınabilecek bir motor. Kaya gibi bir bloğu var onun da çok sağlam bi motor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,543
Üyeler
184,180
Son üye
Mertekinci
Geri