Öneri Yuki Taro GP2 Alınır mı ?

UnderGoin

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,041
125 cc motor almayı planlıyorum 150 k bütcem var olursa 0 olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum aklımdaki modeller

Yuki Taro GP2

RKS RK125-S

Pulsar NS 125 CBS

Pulsar NS 125 ABS

Önerilerinizi bekliyorum cok kafa ağratmayan moto ristiyorum okula giderken sürceğim bide arkadaşlar gittiğim okulda cok hırsızlık vs olayları oluyor motora bindiğimdede kask zorunluluğu oluyor sınıfta kasakmı nerey ekoyabilirim yada çantaya sığan kasklar oluyor mu

125 cc motor almayı planlıyorum 150 k bütcem var olursa 0 olsun istiyorum önerilerinizi bekliyorum aklımdaki modeller

Yuki Taro GP2

RKS RK125-S

Pulsar NS 125 CBS

Pulsar NS 125 ABS

Önerilerinizi bekliyorum cok kafa ağratmayan moto ristiyorum okula giderken sürceğim bide arkadaşlar gittiğim okulda cok hırsızlık vs olayları oluyor motora bindiğimdede kask zorunluluğu oluyor sınıfta kasakmı nerey ekoyabilirim yada çantaya sığan kasklar oluyor mu
alcaksan yuki gp ehliyet a 2 ise tavsiye m voge 250 rr al

alcaksan yuki gp ehliyet a 2 ise tavsiye m voge 250 rr al
a1 ehliyet bide o 125 cc çin malı motora 125 vermeye değermi onu alacağıma rk125 s alırım en azından hem çömüş olurum motoru ehliyeti alıcam az kaldı oğrenebileceğim bi motor lazım bide çantalı kurye motruda tavsiye ederseniz olur

a1 ehliyet bide o 125 cc çin malı motora 125 vermeye değermi onu alacağıma rk125 s alırım en azından hem çömüş olurum motoru ehliyeti alıcam az kaldı oğrenebileceğim bi motor lazım bide çantalı kurye motruda tavsiye ederseniz olur
yuki servis parça kronik sorunları var bilgin olsun youtbe yazarsan anlarsın üzmez ama sert sürme gelmez pek

Yuki Taro GP2

RKS RK125-S

Pulsar NS 125 CBS

Pulsar NS 125 ABS

Zy 125 scrambler al derim sorunsuz denebilecek bir motor

Yuki Taro GP2

RKS RK125-S

Pulsar NS 125 CBS

Pulsar NS 125 ABS

ns200 al geç

cbs mi abs mi ve artı yonleri eksi yonleri neler
abs li al, eski yönü sıvı soğutma yok ama 125 cc olduğu için ısınmıyor merak etme incelemeleri izlersen dediğimi doğrularsın zaten diğer çinlilere bulaşma elinde patlar bajajın ustası ve parçası çok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,005
Üyeler
183,367
Son üye
Serkan 47
Geri