Selamlar a1 ehliyet ile küçük ilçede kullanacağım çok kafa yormayan bir motor istiyorum okula, dershaneye gidip gelirken kullanıcam ilk motorum olucak görünüş olarak ve ses yapı olarak yuki taro gp2 çok hoşuma gitti .Bütçesel bir sorunum yok ancak motor ilk piyasaya çıktığında çok parça sorunu olduğuna dair yazılar okudum korkutmadı değil düzelmiş midir? O tarz başka bir motor öneriside hoş olur. Kronik sorunları var mıdır?
çin diyip geçmemek lazım biraz tekniğini, işin içini bilmek lazım. bana kalırsa çinin en iyi motor üreticilerinden birisi QJ motordur. RKS markası da QJ'den fazlaca motor ürettirmektedir. SRK modelleri QJ temellidir. RKS markasında SRK modellerinden tercih edilebilir. 11K km SRK 250RR kullanan tanıdığım var yaşadığı tek sorun korna soketi arızalanması. Çok sağlam motorlar QJ'ler. QJ SRK125R'da ABS var onu öneririm. RKS SRK125R'da abs değil cbs var. Farkı bu. Bloklar çok sağlam bakımları aksatılmadıkça hiçbir şekilde sorun yaşatmaz. QJ candır.
SRK125R hocam. ayrıca çin diyip geçmemek lazım derken şunu da belirteyim. yuki hiçbir şekilde alınmaz, rks'de de alınmayacak çok model var, mondial, küba hiç bahsetmiyorum bile. çin menşeili alabileceğiniz en iyi motorlardan biri QJ ve QJ temelli RKS'lerdir. Arora GP250'de var çok güzel bir model onu da Vinto üretiyor çok kroniğine rastlamadım.
Hocam keyfine göre bak neden takılıyorsun. İlk motorun, bütçe sıkıntı değil diyorsun keyfini alıp değiştirirsin. Bahsettiğin motor ne özellik ne f/p ne de imaj açısından güzel bir motor değil. 16'yı dolduran babası zengin Berke'ye, annesinin doğum günü hediyesi gibi duruyor. Liseli kızları etkilemek için kullanışlı. Senin de durumun buymuş zaten. Japon hikayesini de boş ver. Çinliler tüm araç segmentlerinde dünyayı ele geçirecek dayılar hâla japondan şaşma yeğenim çekiyor 15 sene geriden geliyorlar. İlk motoruyla 70 yaşını gören biriyle tanışmadım o yüzden içinden ne geliyorsa al çok kasma. Parçası en son yoktu ama aktif kullanan varsa daha iyi bilir.
çin diyip geçmemek lazım biraz tekniğini, işin içini bilmek lazım. bana kalırsa çinin en iyi motor üreticilerinden birisi QJ motordur. RKS markası da QJ'den fazlaca motor ürettirmektedir. SRK modelleri QJ temellidir. RKS markasında SRK modellerinden tercih edilebilir. 11K km SRK 250RR kullanan tanıdığım var yaşadığı tek sorun korna soketi arızalanması. Çok sağlam motorlar QJ'ler. QJ SRK125R'da ABS var onu öneririm. RKS SRK125R'da abs değil cbs var. Farkı bu. Bloklar çok sağlam bakımları aksatılmadıkça hiçbir şekilde sorun yaşatmaz. QJ candır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
SRK125R hocam. ayrıca çin diyip geçmemek lazım derken şunu da belirteyim. yuki hiçbir şekilde alınmaz, rks'de de alınmayacak çok model var, mondial, küba hiç bahsetmiyorum bile. çin menşeili alabileceğiniz en iyi motorlardan biri QJ ve QJ temelli RKS'lerdir. Arora GP250'de var çok güzel bir model onu da Vinto üretiyor çok kroniğine rastlamadım.